Şimdi Ara

Makyajlı Renault Megane ilk kez görüntülendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o farlar ne ya.bir marka neden güzel bir tasarımı *** etme çabasına girerki , örneğin hyundai i30 da aynı şeyler yaşanmıştı.
    reno gibi bir markaya yakışmayan bir haraket...
  • Reno mu? Hiç gorunmese daha iyiymiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim için Megane, Megane 2 Sedan'dan ibaret. Sonrasında çıkardığı hiçbir araba Megane 2 sedan gibi olamadı.

• Arka stoplar çok hoşuma gidiyor.

• 10.000'i görmeden trim sesi çıkarmaya başladığından şikayet edilen güya C sınıfı bir araç dünyanın en güzel makyajına sahip olsa ne olur? Makyaj da bi yere kadar...

• Konuyu gene boş beleş adamlar basmış. Bir çoğu hayatında megan-4 e binmeden eleştirmen kesilmiş.
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar damlamış.

2017 mart ayından beri kullanıyorum;
    -yalıtım
    -viraj kabiliyeti
    -yol tutuş
    -sürüş konforu
    -yakıt ekonomisi olarak çok çok iyi bir araç.

Kullanmaya başladığımdan beri trim sesini çok az duydum. Tabi kiralık olduğu için hurdası çıkarılan araçlardan birisi değilse.
    Neyse kervan bir şekilde yürüyor.
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Konuyu gene boş beleş adamlar basmış. Bir çoğu hayatında megan-4 e binmeden eleştirmen kesilmiş.

-yalıtım
    -viraj kabiliyeti
    -yol tutuş
    -sürüş konforu

Kullanmaya başladığımdan beri trim sesini çok az duydum. Tabi kiralık olduğu için hurdası çıkarılan araçlardan birisi değilse.
    Dün pazarlamacı bir arkadaşımdaki Megane 4 sedanı kullandım, araç 85.000km ye gelmişti, alındığı ilk gün de kullanmıştım.
    Araç tahminimden çok daha az yıpranmıştı, trim sesi de yok denecek kadar azdı ben beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 29 Mart 2019; 21:5:18 >
  • DOLANDIRILDIK!!!
    Herkese merhabalar arkadaşlar CUMHURBAŞKANLIĞA BAĞLI MİLLİ KÜTÜPHANE inşaatında çalıştım. Ordaki şirket tarafından dolandırıldık 1.5 aydır eve geldik hala paralarımız yatırılmadı.... donanım haberde bununla ilgili konu açmak istiyorum nasıl açacağımı bilmiyorum yardım istiyorum...

• Her tarafı makyaj olsa ne olur, gültepe varosu monako

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

DOLANDIRILDIK!!!
    Herkese merhabalar arkadaşlar CUMHURBAŞKANLIĞA BAĞLI MİLLİ KÜTÜPHANE inşaatında çalıştım. Ordaki şirket tarafından dolandırıldık 1.5 aydır eve geldik hala paralarımız yatırılmadı.... donanım haberde bununla ilgili konu açmak istiyorum nasıl açacağımı bilmiyorum yardım istiyorum...
    Cimer e yaz, buradan sesini duymazlar. Ancak seçim propagandası yaparsın

• Kaliteli diyorlar. Geçen bindim parke yolda her yerinden trim sesi geliyor aracın. Hor kullanılmış bir araçta değildi. Bakalım makyajla ne değişecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 1 Nisan 2019; 5:32:4 >
  • Yeni kasada eskiyi komple yenilemesinin iyi olup olmadığı tamamen tartışmaya açık bir konu. Ben sizin gibi düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Konuyu gene boş beleş adamlar basmış. Bir çoğu hayatında megan-4 e binmeden eleştirmen kesilmiş.

-yalıtım
    -viraj kabiliyeti
    -yol tutuş
    -sürüş konforu

Arabanız icon mu ?

• Ulan şu touch ve joy daki 90 lardan kalma yandan bakınca pembe görünen mp3 player ekranı yerine şöyle golfteki gibi en boşuna bile koysalar temel şeyleri ses sistemi rezaletti umarım düzelir filo aracı kullanıyoruz touch 2020 de yenilenecek umarım ekran ve ses sistemi düzelir ve araba yol tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 16 Nisan 2019; 7:21:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C

Arabanız icon mu ?

Alıntıları Göster
    Joy paket.
  • Genelde yorumlar sedan üzerine yapılmış. HB olana hiç binmedim onda da bu trim sesleri/kalitesizlik var mı? Özellikle Icon modellerinde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fredd_35

farlar değişir al sana makyaj
    öyle de, farlar değişince kaput, çamurluklar, tampon da da şekil değişikliği olabiliyor,

ha bu neticede nedir, sanki yeni modelini almış gibi sevindirir insanı,

halbuki yaban eller buna facelift der, adı üstünde estetik ameliyat

araçların özellikle ilk üretim yılını almak tehlikelidir, ondan sonra hatalar hızla düzeltilmeye başlar,

makyaj beklenirse oldukça fazla geri dönüşler olabilir, buda imaj maliyet kar hedeflerini alt üst eder.

• Sirrüs kullanıcısına yanıt
    Ben sedan icon kullanıyorum,ne trim sesi ne de kalitesizlik var.
    Aracı hiç kullanmayan adamlar gelip yorum yapıyor.
    Aracım 28.000 km de ,şu ana kadar hiç şikayetim olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.