Şimdi Ara

mal mısınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erdenar

Devlet 37 puanla 2000TL ye elektrik mühendisi alıyorken

Offf offfff.....
  • bence sehir bolge planlama kuzenim yıldız teknikte okuo ve cok memnun son sınıf ve simdiden 2 yerden cagırdılar gorusmek icin işinin ehliysen tum kapılar sana acık kesinlikle oneririm o kadar yani
  • arkadaslar iyice saçmaladınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebuchaddy -- 11 Temmuz 2014; 12:52:24 >
  • +++++++++
  • öncelikle klavuzdaki ödtü gıdanın 46 bin sıralamasına güvenerek yazacaksan hemen bu hayali zihninden silmelisin zira benim tahminim en fazla 25 bini alır. bence 2 si arasında tercih yapacaksan ben gıda derim niye diyeceksin ilk başlarda 700-800 tl çalışacaksın tecrübelenince gayet de güzel para kazanıyorlar.Sen bu arkadaşlara bakma 10 tane iş bulan adam varsa 1 tane iş bulmayanı zihinlerinde tutarlar
  • +++++
  • up.
  • kardeşim yorumların yarısından fazlasını okudum KPSS de KPSS .olum devlete gidecek adam yüksek yere niye çalışır anlamam .milletin dediği gibi ziraat okusa daha iyi lan.

yok gıda da iş yok kpss 90 almış girememiş .

odtü gıdaya girecek adam zaten devleti 2.plana almalı .onun önceligi özel sektör. aha puanlar da bundan şişik

devlete mi gircen baba . 400 410 puan yeter yazarsın biyer kpss de 50 60 ister paşa paşa gidersin

kpss ile böyle yüksek yerli puanların iş alanlarını tartışmayınız
  • ODTÜ'de ne yazık ki yatay geçişte girilen senenin ÖSS puanına bakılıyor o yüzden Gıda yazarım sonra X mühendisi olurum durumu ne yazık ki yok. Ben de Gıda düşündüm -kazanamam heralde o yüzden yazmam bile-. Şehir Planlamanın pek geleceği yok artık belediyelerde iş bulmak zaten zor. KPSS'si de vardır o işin. Gıda mühendisi yine de mühendistir ve duyduğum kadarıyla artık her fabrikanın en az bir Gıda mühendisine ihtiyacı oluyormuş. Gerçi bu açık kesin daha eski mezunlar tarafından dolar ve yükselme durumu önem kazanır. Yine de ODTÜ'nün adı var ve puanı yadırganmaz derecede iyidir aslında Gıda'nın. Şehir Planlamanın en güzel yanı da Mimarlık binasında olmasıydı -haha bu da bardağın dolu tarafıydı-.
  • gıda okuyan birisi olarak şunu sölemeliyimki iyiki yazmışım sonuçta benim gibi adamlar tutupda tıp yada diş hekimliği kazanmaz diye düşünmüş ve kendi şehrimde tutan gıda müh yazmıştım sene 2007 1 yıl zorunlu hazırlıkta var bu yıl son sınıfı okuyup mezun olacam kısmetse arkadaşlar öncelikle şunu sölyeyim her bölümde işsizi vardır bu bir gıda okuyacaksanız devleti düşünmeyeceksiniz ben hiç düşünmüyorum bizim bölümden son 2 yıldır mezunların ne yaptığını sorduğumda genel olarak işe girdiklerinin duyuyorum tamam başlangıçta çok para vermiyrlar kabul fakat işi kaptıktan sonra firma sana iyi paralar vermeye başlıyor işi kapmak diyorum çünkü gerçekten gıda gibi geniş bir sektör için 4 yıl çok çok az biz genel geçer şeyleri görüyoruz okulda ayrıca eğer gıda okuyacaksanız ege odtü hacettepe ve çukurova dan gerisinde pek bişi öğrenemezsiniz ben çukurova gıdadayım bizim okulumuzuzn döner sermaye işletmesi bulunmakta dondurmadan peynire şaraptan reçele kadar pek şey üretiliyor ve oldukça ucuza ve kaliteli bir şekilde bunun aynsı egede de var diye biliiyorum diğer anadolu ünilerinde böle değildir(örneğin diğer anadolu ünilerinden tanıştığım bazı gıdacılar okullarında 1 tane lab olduğunu sölediler fakat çukurovada sadece gıdanın 15 16 ya yakın lab var ve labaratuvarlarda ekipman iyi) bu işletmelerde de 3.sınıfta staj yapıyoruz her hafta cuma günü stajımız olur ayrıca yaz tatilinde 40 iş günü zorunlu staj ve son sınıftada tez vardır bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: papillon72

ODTÜ'de ne yazık ki yatay geçişte girilen senenin ÖSS puanına bakılıyor o yüzden Gıda yazarım sonra X mühendisi olurum durumu ne yazık ki yok. Ben de Gıda düşündüm -kazanamam heralde o yüzden yazmam bile-. Şehir Planlamanın pek geleceği yok artık belediyelerde iş bulmak zaten zor. KPSS'si de vardır o işin. Gıda mühendisi yine de mühendistir ve duyduğum kadarıyla artık her fabrikanın en az bir Gıda mühendisine ihtiyacı oluyormuş. Gerçi bu açık kesin daha eski mezunlar tarafından dolar ve yükselme durumu önem kazanır. Yine de ODTÜ'nün adı var ve puanı yadırganmaz derecede iyidir aslında Gıda'nın. Şehir Planlamanın en güzel yanı da Mimarlık binasında olmasıydı -haha bu da bardağın dolu tarafıydı-.

bilip bilmeden konuşmayalım. yatay geçiş yaparken öss puanına bakılıyor ama bi sınır var hatırladığım kadarıyla 40 puandı. kendi puanından 40 puanın üzerindeki bölümleri seçemiyosun yatay geçiş için. benim zamanımda 40 puandı yani şu an kaç bilemicem

• hocam ben ne kimyagerler tanıdım tavuk döner kesiyordu...

Hey yavrum heyyyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B111CD008 -- 6 Temmuz 2014; 0:29:52 >
  • ben de bu 2 blüm arasında kaldım araştırdığım kadarıyla gıda da iş bulma zor gerçekten

çizimim iyidir, odtü şbp diyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.