Şimdi Ara

MAL VARLIĞIMI FORUMA AÇIKLIYORUM!!!Ss li (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
8
Favori
9.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dalga mı geçiyorsun varlık içinde yokluk resmen yoksa paran varda kullanmayanı bilmiyorsun şükür edeceğin yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ss

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdigs38

İlk yorum xD
    Reklam alınır
    İhtiyacım olmaz demeyin
    Kıskanan ezikler de hemen eksilemiş
    KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE PİS DER

editler güncellenecek mi hocam keyifle okuyoruz ailecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Dalga mı geçiyorsun varlık içinde yokluk resmen yoksa paran varda kullanmayanı bilmiyorsun şükür edeceğin yere

bu para değildir kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurlabirgun1907

Banka - faiz- artan miktarlar - hesap gunu iyiki uzagim bu konulara kafam rahat Allah kolaylik versn saygilar

yolunu cizememis musluman kardeslerimiz goremiyorlar bunlari iste... Allah hidayetini arttirsin ins
  • pm atarsan parayı değerlendirebileceğin birkaç fikir sunabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 3 Ocak 2015; 11:20:34 >
  • ilk diyecegim....allah daha cok versin .... daha sonra...

cok tehlikeli bir zihniyetın var.....(yanlıs anlama)

doyumsuzluk ınsanı intihar ettırır.....

bir milat vardır hayatındakı bir donem cok ıyı olur ..2nci donem geri donemıdır ..hersey gerilemeye baslar....

ozaman mutsuzlugun baslar...dayana bildigin kadar dayanırsın daha sonra allah gostermesın işin sonu kotuye varır....

kendini oldurmek girisimi normal birseymıs gibi gelir......

o nedenle hedefini para yada zenginlik yapma benden sana nacizhane bir tavsiye....

cocuk yap...butun bilgilerini ona aktar...bak ozaman nasıl mutlu olacaksın.....
  • olmamış. nüfus cüzdanını da koysan inanirdim tüm mal varlığını açıkladığına ;)

• inşallah hepsi bir anda batar da kurtuluruz. allah gözünü doyursun cidden.
  • Mal varlığımı açıklıyım hatta özet geçeyim, otoparkta duran tek bir aracımı satcam mal varlığının 2 katı eder.

Görüşürüz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 model Clio Symbol yok Symbol var CSB

• quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

Orijinalden alıntı: hamdigs38

İlk yorum xD
    Reklam alınır
    İhtiyacım olmaz demeyin
    Kıskanan ezikler de hemen eksilemiş
    KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE PİS DER

editler güncellenecek mi hocam keyifle okuyoruz ailecek

Sağolun hocam

• Bu fon falan nasıl işliyor? Olayı nedir biraz bilgi alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Acıbademdemi oturuyorsun Turbo kardeş ?

ailemin orada evi var. beni oradan sürdüler ama şu an artvin civarındayım.

Adamı aılesı bıle kurtulmak ıçın tr nın otekı ucuna yollamış bı bız kurtulamadık :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • su yazdıklarından sonra sakın olakı cocuk falan yapmayasın. :)

cunku cocuga kendinden birsey katamazsın......yada ogretemezsın diyeyim.....

avrupada insanlar aclıktan kırılırken bile bu kadar para vari düsüncelere sahip degiller......

dünyada hicbirseyin sonu yok......

1milyon dolar yaptın ne yapackasın mesela......

en fazla yemekte benım yedigim ekmekten yarım ekmek daha fazla yersın.....(fazlasını miden almaz) :)

hergun ayrı sehirde yemek yedin.....

hongkong ta tower a cıktın hergun dunyayı izledin.......

eee sonrası....

tekrar soyluyorum kendin için cok tehlikeli bir zihniyete sahipsin .....bugun mal varlıgın olmasa yarın ıntıhar edersin.....

sakın yok etmem yapmam ben oyle seyler deme .....ben 10 milyon dolarlık adamın mutsuzluluktan kendini oldurdugune sahıt oldum......

nasıl diyeceksın....adam hayatta herseyı yapmıs...yapacak bir seyı kalmamıs....hedefi kalmamıs....

o nedenle beklentini biraz kucult.....yanı capını kucult.....

kendimden ornek vereyim ....allaha sukur hayatımın sonuna kadarda calısmasam bana yetecek kadar param var....

bankaya koydum faiz e (haram oldugunu biliyorum) her ay faiz gelince o para ile cocuk esirgeme kurumuna bir suru oyuncak kıyafet gotururum yada yollarım...

gebnelde ben gitmeye calısırım...cunku fırlamalarla oyunlar oynuyorum....bir tanesi gelip sırtımı kasırmısın diyor ...oburu kıskanıyor oda geliyor..insan sevindirmek

kadar mukemmel bir duygu yok bunları tat...

ama arkadasını sevindirmekten bahsetmıyorum ...yetım oksuz sevindir hıc tanımıyor ol.....

su an senın ıcın dusundugum ...kendi kendine dersinkı....ben aptalmıyım bir suru zengın var gitsin onlar yardım etsın...

iste zihin kotulugu burada baslıyor.....o kurtcuk (kotu dusunce)yada ego dıyeyım......zihine girdiginde cıkartmak senın elindedir ...

ama sen gec kalmıssın gibi goruyorum......

insallah dediklerimi yanlıs anlamamıssındır.....senı tanımam etmem....nacızhane tavsilemdir...alıp almamak sana kalmıstır....

birde baban ıcın soylediklerin hıc hos degil.....(yargılamıyorum) kımse kımseye bakii degildir....

yanı annen senı dogurdu diye sana bakmak zorunda degiller......

ne demek yardım etmıyorlar...mecburlarmı?? elin ayagın tutuyorsa git calıs ...baskasından bişey beklemek gibi aciz ce bir sey varmı...

cok uzun yazmıs ım harf hatalarım var ise kusuruma bakmayın...

kısa ve öz hedefini kücült ...ve baska seyler uzerine yogunlas...

• Arabalara bak, FIAT, HYUNDAI, RENO
  • quote:

Orijinalden alıntı: this-is-it

Bu fon falan nasıl işliyor? Olayı nedir biraz bilgi alabilir miyim?

aynen ben de merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-orion-__- -- 3 Ocak 2015; 12:21:38 >
  • Kaç zamandır yoktun özlettin kendini.
  • Yatırım fonu olduğu için servetin sürekli artmaz kardeşim. Misal banka sana %3 faiz verirken enflasyon %7 ise paran %4 değer kaybeder. Bankada olmasa idi %7 değer kaybederdi. Burada zarardan kâr söz konusu sadece.
  • aklıma geldi yine :D

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.