Bildirim
MALATYA (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Malatya/Pütürge -
Pütürge -
yaz benide -
ben trabzonluyum ama malatyada askerliğimi yaptım malatya insanı çok iydir . -
Hekimhan -
quote:
Orijinalden alıntı: Xperia.REU
quote:
Orijinalden alıntı: L0cKeD
Malatya/Darende
+1
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: mstfaydn
quote:
Orijinalden alıntı: CakmaNayk
quote:
Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
quote:
Ben Malatya Arguvanlıyım Fakat Bazı Arkadaşlar Arguvan Deyince Alevi zannediyolar ama alevi değilim sünniyim. Bursada İkamet Ediyorum.. Her yaz vazgeçilmez Tatil Beldem Malatya Burnumda Tütiiii
Alevi olmak kötü birşey mi? Arguvanlıyım ve aleviyim.
Yooo ben kötü diye birşey demedimki başıma geldi .. alevi sanıyolar sünni olduğumu öğrenince şaşırıyolar onu belirtmek adına..
aleviyim ve arguvanlıyım gurur duyuyorum arguvanlı olmakla,arguvan deyince akla ilk gelen şeylerden biri türküleridir.avrupayı söylemeyeceğim amerika kıtasında dahi dahi arguvan türkü festivali biliniyor ve şahit oldum amerikalıların festivale geldiğine,hatta bi keresinde kızılderili müzikleri yapan bir grup bile gelmişti
Aynen oyle. Toplumda az cesur olun Alevi oldugunuzu soylemekten cekinmeyin. Bu arada bende arguvanliyim:)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
MALATYA doğumluyum Memleket ÇORUM -
quote:
Orijinalden alıntı: *Whisky
Malatya/Arapgir
+1 | Taşdibek Köyü -
Neyse ban yemek istemiyorum.. bu konudan yorum yazmıcam.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeetah
quote:
Orijinalden alıntı: *Whisky
Malatya/Arapgir
+1 | Taşdibek Köyü
Eskisehir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğu'da Erzurum,Malatya ve Kars'ı tek geçerim.
quote:
Orijinalden alıntı: ANTİ BUG
Karsta askerliğimi yaptımda şehirde bişe yok be neden kars :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Utkuhan
quote:
Orijinalden alıntı: ANTİ BUG
Karsta askerliğimi yaptımda şehirde bişe yok be neden kars :)
Vatan haini olmadığından
Bu gece 01:30 da malum sesi duyan oldu mu? -
Malatya'da oturanlar nerede oturduklarını yazsın bir konuda tanıdığım bile vardır büyük ihtimal.
quote:
Orijinalden alıntı: haltdiefresse
quote:
Orijinalden alıntı: mstfaydn
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
quote:
Ben Malatya Arguvanlıyım Fakat Bazı Arkadaşlar Arguvan Deyince Alevi zannediyolar ama alevi değilim sünniyim. Bursada İkamet Ediyorum.. Her yaz vazgeçilmez Tatil Beldem Malatya Burnumda Tütiiii
Alevi olmak kötü birşey mi? Arguvanlıyım ve aleviyim.
Yooo ben kötü diye birşey demedimki başıma geldi .. alevi sanıyolar sünni olduğumu öğrenince şaşırıyolar onu belirtmek adına..
aleviyim ve arguvanlıyım gurur duyuyorum arguvanlı olmakla,arguvan deyince akla ilk gelen şeylerden biri türküleridir.avrupayı söylemeyeceğim amerika kıtasında dahi dahi arguvan türkü festivali biliniyor ve şahit oldum amerikalıların festivale geldiğine,hatta bi keresinde kızılderili müzikleri yapan bir grup bile gelmişti
Aynen oyle. Toplumda az cesur olun Alevi oldugunuzu soylemekten cekinmeyin. Bu arada bende arguvanliyim:)
arguvan'ın neresinden
-
quote:
Orijinalden alıntı: |DL|
Malatya'da oturanlar nerede oturduklarını yazsın bir konuda tanıdığım bile vardır büyük ihtimal.
Ogrenci yurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X