Sözde indirimli ürünlerde %20 olayı geçmiyor muş MH bu şekilde bilgi verdi |
Malatya Pazarı Palancı Siirt Fıstığı 79 TL + %20 indirim (2. sayfa)
-
-
Bende görüştüm. Fırsat indirimlerinde Siirt ve Tuzlu fıstıkta kod geçersiz dediler. Kampanyayı güncelleyeceğiz diye online satış ekibiyle görüşmüşler. %20 yalan oldu...
-
bunlar bi ara pandemi dev%40 yapmışlarıd o iyiydi bayağı bi ürün almıştık. 20 çok az bi de fiyatlar da arttı
-
Konu silinebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
prime %15 indirim gecerlimi deneyen varmı
-
Doğru mu bu? Aaaaquote:
Orijinalden alıntı: mudvaynecVay be kimse de demiyor Pandemiden turist gelemedi buralara ve istediğimiz fiyatlardan satamadık e mecburen internetten vs uygun fiyata verip stokları azaltmaya çalıştık!!
Edit: Görün işte yıllardır kaynaklarımız nasıl ve ne amaçlarla kullanılıyor canı çıkasıcalar tarafından...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 14 Aralık 2020; 18:55:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tubytube
Doğru mu bu? Aaaa
Edit: Görün işte yıllardır kaynaklarımız nasıl ve ne amaçlarla kullanılıyor canı çıkasıcalar tarafından...
Alıntıları GösterDoğrusu turist gelemedi değil ihracat yok.
-
Aslında bir nevi aynı şey, sonuçta iç piyasayı ihmal edip dışarıya fahiş karlarla pazarlayamadılar...quote:
Orijinalden alıntı: td1907Doğrusu turist gelemedi değil ihracat yok.
Alıntıları Göster
-
Antep fıstığı kuruyemiş anakonu ihtiyaç Antep üretici arkadaşlar da yanaşmıyor satış yapmaya bir cengaver çıksa da herkes nasiplense
quote:
Orijinalden alıntı: fitarih
Antep fıstığı kuruyemiş anakonu ihtiyaç Antep üretici arkadaşlar da yanaşmıyor satış yapmaya bir cengaver çıksa da herkes nasiplenseBizlemi uğraşşaın adam :)
az kavrulmuş, çok kavrulmuş, tuzlu tuzsuz, poşet dahimi... :)
Bugün pazardan Kilosunu 50 tl den aldım alışmışız hiç uğraşmadan herşeyi direk internetten almaya özellikle bu zamanda çok araştırarak alışveriş yapmak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: aksinaletinsanBizlemi uğraşşaın adam :)
az kavrulmuş, çok kavrulmuş, tuzlu tuzsuz, poşet dahimi... :)
Alıntıları Gösterönceki senelerde çerez kapımda kampanya yapmıştı isimlerini bay çerez olarak değiştirmişler whatsaptan yazdım foruma özel yeni kampanya yapın dedim o geçti dediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X