abi malazgirt ne yaa oyun iyice metin2 ye dönmüş serwer ın adı cidden malazgirt mi?
Önerdiğim şekilde yapmışlar. Joymax bizim topiğimi gördü naptı
Ne Cabuk kestiniz
Bir saatten fazla sürdü yav,kesen wizard, adamlar ne çabuk 10+ oldular nerden para buldu ışınlandılar hiç anlamadım.
Cerberustan sonra Tg'de kesilmiş güzel güzel
quote:
Orijinalden alıntı: karabiberci
abi malazgirt ne yaa oyun iyice metin2 ye dönmüş serwer ın adı cidden malazgirt mi?
Metin 2 ile ne alakası var? Mitolojik isimler yerine, Türk tarihi için önemli olan bir olayın isminin konulması beni gerçekten sevindirdi. Sizler ne yapılsa beğenmezsiniz sadece eleştiri yaparsınız. Ayrıca Metin 2 denilen oyun genellikle 12- 13 yaşında veletlerin at koşturdukları bir mekan. Metin 2 kitlesi hiçbir zaman sro'ya geçemez çünkü amelenin nefesini para keser. JM'ninde taptığı şeylerin başında para olduğuna göre bir problem yok .
Kurt başlı sana tamamen katılıyorum kardeşim. Bir oyunun kalitesini dil belirlemez . İng isteyen arkadaslar devam edebilir ama türkçeden neden bu kadar haz etmedıklerını anlamıyorum .
5 k virsene :D
yabancı forumlarda joymax ın ırkcı oldugunu yazıyolar.MALAZGİRT(TR)
5 k plsss
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme