Şimdi Ara

Malezya da ingilizce dil eğitimi nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaz tatilini malezya da ingilizce öğrenerek değerlendirmeyi düşünüyoruz. Daha önce Malezya da eğitim almış ve forumda yazı yazmış arkadaşların değerlendirmelerini okuduk. Ama daha güncel bilgilere ihtiyacımız var. Yakın zamanda Malezya da dil eğitimi alan arkadaşlar var mı ?

• Malezya mı? neden Malezya acaba ucuza mı geliyor?
  • Batı ya ya da amerika ya göre daha ucuz olduğu kanaatine vardık. yerel halkın ingilice konuşması da teşvik edici oldu. Pratik yapma imkanımız olur diye düşündük ama hangi üniversitenin dil okulunu tercih edeceğimize henüz karar vermedik. Eğitim ve yurtlar hakkında bilgi verecek arkadaşlar varsa çok seviniriz.
  • Şuan Malezya'da dil eğitiminde misiniz ? Bende bu ay yada Ekimde Kuala Lumpur'a gitmeyi düşünüyorum. Başka arkadaşlarda varsa Malezya yada olan yada daha önce giden , tecrübelerini aktarırlarsa çok sevinirim
  • 2016 Temmuzunda Kuala Lumpur'a gitmiştim, şahsen çok beğendim. Gezip görülecek tonla yer var. İngilizce resmi dillerden biri olduğundan orada yaşayan hemen herkesle İngilizce konuşarak anlaşabilirsiniz. Son derece kozmopolit bir yer Kuala Lumpur belki de Güneydoğu Asya'da Singapur'dan sonra en kozmopolit şehir denebilir (zaten bu iki yer birbirine uçakla 45-50 dk'lık mesafede) Genel olarak fiyatlar Türkiye'yle aynı hatta biraz daha ucuz, o nedenle ABD'ye, Kanada'ya, İngiltere vs. gidecekler için ucuz ve iyi bir alternatif bence. Üstelik vize sıkıntısı yok, vizeyle uğraşmadan 90 güne kadar kalabiliyorsunuz. Tek sıkıntı Türkiye'den Malezya'ya ulaşım, aktarmalı gitmek istediğiniz takdirde en az 1500-2000 TL'yi gözden çıkarmanız gerekecek (gidiş-dönüş), aktarmasız direkt uçmak istediğinizde bu rakam 2500 TL'ye çıkıyor, geçen sene ben THY ile 2000 TL'ye uçmuştum fakat şu an kur artışı yüzünden fiyatlar 2500 TL'nin üzerinde ne yazık ki.

Bir de çok sıcak onu atlamayayım. Öğlen dışarı çıktığınızda hava resmen sıcak üflüyor, sıcaktan hoşlanmayanlar için burasını tavsiye etmem. Sıcak olması mühim değil veya ben kendimi sıcaktan korurum diyorsanız o halde kesinlikle tavsiye ederim.

• hipernova H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgiler için,Awesome English Language dil okulu hakıkkında bi bilginiz var mı? Fiyat biraz uygun geldi 4 ay hem kurs hem kalıcak yeri 11bin liraya ayarlıyabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.