Zeki adamın hali başka Mage yada Warriorsan town at ya da Priest le gez
birincisi olmuyor deneme boşuna malice defance ın %.. sını alıyor ne takarsan tak gene degişmez.. ikincisi
bi charı 70 e kasmak, 70 charı 59 a dusurmekten daha kolaydır 70 charı 59 a dusurecegin surede o charı 75 yaparsın zaten
ne yani?adamın soyunmasınımı beklicem filmmi çekiz cz de pk yapıozveya adama bakcaz prieste aha bunda malice ci tipi var soyunummi dicen
quote:
Orjinalden alıntı: FreddyKruegher
örnein bi priestle vs yapacaz adam malice atmadan üstümüzü çıkarıoz adam bizim def i kırdıktan soona kıyafetleri giyiyoz deneyemedim ama olabilir die düşündüm bi de 70 lvl bi çar kassak ve master açmasak 70 silahını alıp 59 a düşüm stat res leyim ardreame girebilirmiyiz aceba?
ben bu fikirleri nerden buluyom yav
60 tan 1 ex aldıın an istersen 40 a düş yine de ardream a giremezsin bu arada sen 70 olunca zaten cz yi öttürürsün ne ardreamı
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
quote:
Orjinalden alıntı: FreddyKruegher
örnein bi priestle vs yapacaz adam malice atmadan üstümüzü çıkarıoz adam bizim def i kırdıktan soona kıyafetleri giyiyoz deneyemedim ama olabilir die düşündüm bi de 70 lvl bi çar kassak ve master açmasak 70 silahını alıp 59 a düşüm stat res leyim ardreame girebilirmiyiz aceba?
ben bu fikirleri nerden buluyom yav
60 tan 1 ex aldıın an istersen 40 a düş yine de ardream a giremezsin bu arada sen 70 olunca zaten cz yi öttürürsün ne ardreamı
skill stat vermezse 59 düşüp ardream a dvm edebilir..
malice de undu ile aynı mantık olduğuna göre ilk fikir güzel de 2ç fikir de kimse 70 olup ta 59 a düşmez 2milyar exp e yakın exp kasmışsın yazık yane düşülürmü adamlar 50 lwl de rezz die bağırıolar düşün
Sırf 70 Silahı için 70'e kadar kasıcak birini tanımıyorum
1. fikirin işe yarıcağını sanmıorum ... 2. fikir ..daha önce konuştuk tartıştık ve mantıksız olduğunu kabullendik ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme