Bir kerede biz yararlanalım |
Maliye Bakanı Şimşek: Piyasadan Dolar Almasaydık Şu An Dolar 20 Liraydı (2. sayfa)
-
-
Son 15 günde piyasadan 49 milyar dolar toplanmış büyük para.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 milyar dolar harcadik gene harcariz!!!!
Kalıcı refah için çok zor kararlar alınması gerekiyor. Bunu şuan ki sistem ile yapamazsın, hiç biri partinin yapabileceğini sanmıyorum.
-
Sanki amacınız doları düşürmek...
-Afrika ülkelerine milyarlarca dolar para yağdır
-15 milyon ne idüğü belirsize her ay yardım yap
-Yandaşa herşeyi peskeş çek
-Elin gevuru madenlerini çok komik rakamlara satın alsın
Sonra "Vatandaş dolar almasa düşecek" diye boş yap.
Yatacak yeriniz yok...
Vergi artışı demişim; stopajla başladılar. Devamı gelir merak etme.
Enflasyonu düşük göstermek için makyajlı tablo demişim, bunu baz etkisi ile birlikte hazirandan sonra göreceğiz.
Anayasa değişikliği hız kazanacak demişim; akp -chp ile görüşmeleri, akp'nin chp güzellemeleri, düne kadar kavga edenlerin 180 derece dönüp şimdi aralarını iyi tutmalarının sebebi bu.
Faizleri düşürmek için enflasyonu bekliyorlar, düşünce faizleri de düşürecekler, firmalar zor durumda. Bununla birlikte servet transferi demişim, şimdide servet transferinin yönü yurtiçinden, yurtdışına çevirdiler.
Kurum çok vasıfsız hareket etti, bir çok kişi bıçak sırtı bekliyordu istanbul sonuçlarını, benim yanılmamda olsun o kadar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X