Şimdi Ara

Maltepe Belediyesi - İnşaat Rantı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Başvurdum hocam. CİMER, zabıta, İBB, Maltepe Bld.

tık yok.

uyarmışlar güya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

kim

• Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

Sen değilsin.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Hocam benim konularımda genelde beni aşağılardınız. İlk kez bu tavırınızdan vazgeçtiniz neden?

Sen öyle düşünüyorsun. Benim seninle derdim yok.

• up

CİMER de bir şey yapmıyorsa ohoo! Malum AKP'li bürokratlar İmamoğlu gibilerinin tepesinde hani sırf gıcıklığına bile propaganda malzemesi için giderlerdi diye düşünüyorum. Yoksa ortak bir rant mı var nedir.  

İmamoğlu'nu savunmuş gibi olmasın bu tarz hassasiyetleri, sağduyu takdir ediyorum. Böyle bilinç oluşması, şikayetlerde bulunulması iyi ama bazıları öyle şeyler yazmış ki sanki ampul partisinin İstanbul'u nasıl koca bir şantiyeye çevirdiğini görmedik, bilmiyoruz. Geçtim konut inşaatını, adamlar yol yapıp yaptıkları yolu 1 hafta sonra kazıp sonra tekrar yapıp sonra tekrar kazıyorlardı. Sokağa bir yağmur yağıyordu etraf pislik çamur içinde kalıyordu, mecbur basıyorsun, kaldırımları da öyle durduk yere bozup yenileyip tekrar bozup tekrar yeniliyorlardı. Amaç öyle işte tanıdık mütheahhitlerini zengin etmek. He bu 20 yıllık belediyeciliklerinde toz, pislik, çamur, çevre kirliliği çok oldu. Ben son yıllarda yıkılan binalara yıkım sırasında su sıkıldığını görüyorum mesela. Daha önce yıkım yapılırken su sıkıldığını gördüğümü sanmıyorum.

Elbette eleştirelim, şikayet edelim, sorunları dile getirelim ama yukarıda bazı tiplere bakarsanız bunların derdi şikayet etmek, sorun dile getirmek filan değil. Burada bir fanatizm kaynaklı nefret sonucu bir karalama kampanyası var. Zaten hep aynı tipler ve hep aynı hedef tahtası hep aynı. Sorun dile getiren normal bir yerin tarafsız olur, bir tarafı eleştirirken diğerini kayırmaz, fanatizm yapmaz, taraf tutmaz. Ama bazıları öyle değil. Neyse çok uzattım. Umarım şikayetiniz bir sonuç bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Eylül 2024; 2:13:28 >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Yalvarırım bana yardım edin. 500 metre yandaki küçük inşaat gayet temiz çalışıyor, kamyonlara su sıkıyor, üzerini kapatıyor ancak bu ÖZAK GYO istediği gibi takılıyor.

• Yardım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.