Şimdi Ara

Maltepe ve Çevresi TTNET [Ping Problemi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    superonline varsa ttnette durmanız hata burda ne superonline ne uydunet var olsa dakkasına durmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende superonline var bende de ping problemi mevcut
    en az 2 kat artmış durumda 2-3 gündür
  • Sabah namazına kalktığımda ping seviyem eski seyirine dönmüştü fakat akşam eve geldiğimde tekrar yükselmiş:)
  • Sabahki değerlerim, akşam içinde atarım:( umarım değişmez böyle kalır
     Maltepe ve Çevresi TTNET [Ping Problemi]
  • içerenköyde oturuyorum bende de aynı sıkıntı var 50-60 ping yükselme var ve ttneti aradığımda onlardan kaynaklanmadığını söylüyorlar 1-2 güne düzelmezse superonline a geçeceğim
  • Bende de 10-15 gün oldu ping problemi oluştu Tekirdağ dayım daha çok yurt dışı kaynaklı ping problemi eskiden 55-60 ping alıyordum şimdi 100 ping alırsam iyi diyorum ne oldu acaba, bunu ttnete sormuyorum zaten çünkü büyük ihtimal müşteri hizmetleri pingin ne olduğunu bile bilmiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeZiLay -- 26 Ekim 2015; 15:01:26 >
  • Benimki dün düzeldi , ama ne bir açıklama ne bir bilgi verilmiyor , çiftliğe dönmüş bu ttnet .. En kısa zamanda uydunete geçeceğim aynı pingi alıyorum hatta yurtiçinde 3-4 ms daha az alıyorum uydunetle başlarım yapacakları işe. Adam yerine koydukları yok
  • Benimde bugün düzeldi arkadaşlar sabahtan beri stabil ping değerim, aslında dün sabahda iyiydi fakat öğleden sonra yeniden artmıştı fakat bugün artmadı
  • Basibuyukdeyim allah khretsin 5 gundur netim yok deli oalcam en sonunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ping gene arttı 50 60 değil ama 25 ping fazla..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.