Hiç böyle hataya düşmezdim, bu ay fazla abartmışız olayı.Biraz önce telefonla sorguladım 75 Ytl dedi
Normalde eve 30-50 arası gelir, şimdi bizimkiler görünce şok olcak.
50 lirasını veririm diyorum ama yine de 75 lirayı açıklamak zor
Şimdilik aklımdaki;
Fatura gelmeden birkaç gün önceden 50 lira vermek, bu ne falan dediklerinde durumu anlatmak.
" sebebi ise kontör olmadığı için kız arkadaşı aradım demek"
Öff içim cız etti resmen
Başka planı olan
Malum numaralar dediğin 900lü hatlarsa sana şunu öneriyim. Kereviz ve Moydanozu sıcak suda kaynatıp suyunu iç.Bir daha ki ayda faturanızda %50 bir azalma olacaktır.
detaylı fatura gelmiyorsa senin plan güzelmiş.. ama sağlam fırçaya hazır ol..
quote:
Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR
Malum numaralar dediğin 900lü hatlarsa sana şunu öneriyim. Kereviz ve Moydanozu sıcak suda kaynatıp suyunu iç.Bir daha ki ayda faturanızda %50 bir azalma olacaktır.
Gözaltı şişliklerine Çay banyosuda iyi geliyor.
O numaraları arayan kaldı mı hala ?
quote:
Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR
Şap etkisi mi yaratıyor bu?
900 lü değil
546'lı bildiğin cep tel
Fırça yemem
Yaş 21 , işim var gücüm var Tartırşmayı başlamadan bitiririm genelde evde ( susun falan filan diye )
Şap etkisi mi yaratıyor bu?
Bilmiyorum denemedim ama bugün kanalın birine uzman doktorun çıktı 60ından sonra bu tür istekleri olanlara önerdi.
O numarları aramak ne kadar aptalca, onu kırıcı gelse de ... Sigara gibi bişi sanırım ama bundan sonra aramayacağıma eminim
75'e onu arayana kadar bi tane anlayan anladı
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
hem canlı canlı.. yanında nefes alıyor dimi
lost taki yaşlı adam da adı neydi bilmiyom 900 lü hattan manita bulup kendisiyle tatile çıkarmaya çalışmıştı.
quote:
Orjinalden alıntı: SynFx
lost taki yaşlı adam da adı neydi bilmiyom 900 lü hattan manita bulup kendisiyle tatile çıkarmaya çalışmıştı.
John Locke'dan bahsediyorsun galiba. Tatile çıkarmaya çalıştığı kişi yani Helen, Locke'un gittiği terapi grubunun başkanıydı.
quote:
Orjinalden alıntı: ReBeR
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
hem canlı canlı.. yanında nefes alıyor dimi
tam da brazzersde surf yapıyordum mac baslıyo ara vermek lazım
Locke baba naber.Sen niye intihar ettin ya anlatıver bakam hazır yakalamışken buda
quote:
Orjinalden alıntı: John Locke
quote:
Orjinalden alıntı: SynFx
John Locke'dan bahsediyorsun galiba. Tatile çıkarmaya çalıştığı kişi yani Helen, Locke'un gittiği terapi grubunun başkanıydı.
telefonda konuştuğu kadının da adı helen di ama farklı kişiler onlar kadın müşterilerle çıkmak yasak diyodu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme