Şimdi Ara

Malzahar Alın (kolay lig atlama) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen katılıyorum. build olarak ne yapıyorsun ?

Ben genellikle ; roa, rylai, maske, bot mpen yapıyorum gerisini tamamlayamadan oyun bitiyor
  • beyler geçen malzahar oynuyorum morgana baskın attı bottan gelip bi baktım bana q atıyo aha dedim kesin öldüm 3 sn sabitleme sonra bi baktım küçük yavru ponçiğim (malzaharın yanındaki hamsterlar) önüne atladı q nun tamamen şans ama sonuç güzel böyle iyi özellikleride var heronun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -EDD- kullanıcısına yanıt
    buildim şöyledir öhöm
    -asırlık
    -rylai
    -liandry
    -zhonya
    -çizme (büyü nüfuzu yada tank)
    -rabadon
    genel buildim boyle.Malzahar aldığı yetenek gücü eşyalarından bayağı fazla can alır bide üstüne zhonyanın verdiği zırh ilede beraber uzum süre kule tanklayabilir yani kule altı girin tüm skillerinizi atın hatta ultiyide atın bitene kadar bekleyin sonra çıkın yine ölmezsiniz latede tanklaşan bir hero ayrıca heronun sevdiğim yani öldürüyo tek atıyo tamam ama bunu zaman içinde yapıyo yani 0.01 sn de rengar gibi kesmiyo süründürüyo 5.00 da ölüyo yada 8.00 da ama herif ölüyo ve oda ölceğini biliyo işte o duygu çok iyi bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malzahar Bot -- 17 Nisan 2016; 23:25:20 >
  • Boş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzahar Bot kullanıcısına yanıt
    Malzahar hakkinda her sey , ben malzahari yaşamak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En zor hero kardeşim alışmak zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Malzahar Bot

buildim şöyledir öhöm
    -asırlık
    -rylai
    -liandry
    -zhonya
    -çizme (büyü nüfuzu yada tank)
    -rabadon
    genel buildim boyle.Malzahar aldığı yetenek gücü eşyalarından bayağı fazla can alır bide üstüne zhonyanın verdiği zırh ilede beraber uzum süre kule tanklayabilir yani kule altı girin tüm skillerinizi atın hatta ultiyide atın bitene kadar bekleyin sonra çıkın yine ölmezsiniz latede tanklaşan bir hero ayrıca heronun sevdiğim yani öldürüyo tek atıyo tamam ama bunu zaman içinde yapıyo yani 0.01 sn de rengar gibi kesmiyo süründürüyo 5.00 da ölüyo yada 8.00 da ama herif ölüyo ve oda ölceğini biliyo işte o duygu çok iyi bea

Aynen o çaresizlik çok kötü

Şampiyonla oynarken silence atarken dik atamıyorum tek derdim bu

• PaslıZincirliThresh kullanıcısına yanıt
    alışırsan oynaması gerçekten kolay

• Yorozuya Gin-chan kullanıcısına yanıt
    okeyy bak şimdi malzahar hakkında bildiğim her şeyi anlatıcam ilk olarak doranın yüzüğü + 2 can potu ile başla ilk olarakda e yeteneğini aç ilk fulleyeceğin yetenkde e minyonlara sürekli e at ve e attıgın minyona sürekli düz vuruş yap minyon ölünce e diğer minyona seker ve her sekişte(tövbe) sana mana kazandırır bide pasifinden gelen hamsterlarda vurunca easy farm ayrıca minyonlardan e rakibe sekerse hamsterlar rakibe dalıyo e rakibe gectiği anda bir iki kez düz vuruşla tokatla e den sonra q fulleniyor q ani hasar veriyor malzaharın süründürmeyen tek yeteneği am dmg i çok fazla ve 3(emin olamadım şimdi lolü bırakalı çok oldu 3 tu glba)susturması var tf lerde karşı takımın 2 yada 3 kişisne tuttursan hem 3 sn susutma hemde aşırı dmg yiyolar bak ben bi keresinde full kasmıştım full cnlı jinxe bi q attım tek yedi yaw tank olamayanlara cok vuruyo tanklar içinde w su mevctut build olarakda stte verdiklerimi çıkarsan seni kimse durduramaz bide ctrl+3 ü süprerrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malzahar Bot -- 18 Nisan 2016; 0:40:56 >

• -EDD- kullanıcısına yanıt
    Dik atmak istiyosan heroyu yan çevirmen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malzahar Bot -- 18 Nisan 2016; 0:42:38 >
  • Bu arada süper anime tvsiyeleri verebilirim isteyen var mı

• Malzahar güçlü çar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senbenlekal -- 18 Nisan 2016; 9:42:30 >
  • Malzahar Bot kullanıcısına yanıt
    Oyunu 4 yıldır oynuyordum.Bunu bu sene öğrendim daha hep nerden geliyor bu diyip duruyordum :)

• malzahara karşı ben zilean alıyorum sıçradan başka kaçacağı bir şey olmadığı için bomba manyağı oluyor yani tamam güçlü çarda zilean daha op

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermandgn -- 18 Nisan 2016; 10:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn13579

Vel'koz daha iyi bence .

Aynen öyle dar alandaki fightlarda çıkardığı hasarın haddi hesabı yok.
  • plattan sonra motor ederler malzaharı.
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Plattan sonra ad kas malzahara ponçikler vursun damageyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malzahar Bot -- 18 Nisan 2016; 11:52:55 >
  • ermandgn kullanıcısına yanıt
    kendine u atamaz q atarım 3 sn silencr bittmesine 1 salise kala w+r+ignite kamon men zilean gege

• Troll Captain T kullanıcısına yanıt
    Dar alanda zileanda iyidir

• Qss ve çöp

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.