Arkadaşlar abimlere uzun uzun anlattığım bir oyundu, bildiğiniz gibi 5 kişiyle oynanabiliyor, dün itibariyle indirdim yaması varmış ama silinmiş sanırım. Mahçupta olmak istemiyorum açıkcası, elinde yama olan birisi paylaşabilir mi ? Küçük bir miktar ücrette ödeyebilirim. |
Man of Medan Türkçe Yama Nasıl Kurulur?
"The Dark Pictures Anthology: Man of Medan" oyununun Türkçe yama kurulumu, oyun deneyimini zenginleştirecek şekilde tasarlanmıştır. Bu kılavuz, Türkçe yamayı sorunsuz bir şekilde kurmanıza yardımcı olacaktır.
Adım 1: Türkçe Yama Dosyasını İndir
İlk olarak, "man of medan türkçe yama" veya "the dark pictures anthology man of medan türkçe yama" gibi anahtar kelimeleri kullanarak resmi yama web sitelerini ziyaret etmelisin. Uygun yama dosyasını bulup indirmelisin.
Adım 2: Yamayı Çıkar
İndirilen yama dosyası sıkıştırılmış olacaktır. Arşivleme programı kullanarak yamayı "The Dark Pictures Anthology: Man of Medan" oyununun kurulu olduğu dizine çıkarmalısın.
Adım 3: Yamayı Kur
Yama dosyasını çıkardıktan sonra, "YamaKurulumu.exe" adlı bir kurulum yürütülebilir dosyası bulacaksın. Bu dosyayı çalıştırmalısın ve kurulum sihirbazını takip etmelisin.
Adım 4: Oyunu Başlat
Yamayı başarıyla kurduktan sonra, "The Dark Pictures Anthology: Man of Medan" oyununu normalde yaptığın gibi başlatabilirsin. Artık oyunun Türkçe olarak oynanabilir olması gerekir.
Önemli Not:
- Türkçe yamanın oyunun en son sürümüyle uyumlu olduğundan emin ol.
- Yamayı kurmadan önce herhangi bir mod veya değişiklik varsa bunları devre dışı bırakmalısın.
- Yama kurulumunda herhangi bir sorunla karşılaşırsan, resmi yama web sitesinde destek aramaktan çekinme.