seleq programini kullan ondan yapinca oluyor. .jar yapman için .zip yazısınıda silmen gerekli. seninki soccermanager.jar.zip olmuştur
çalıştırdın mı.tamam. değişik bi oyun.cep telefonundaki tek menejerlik oyunu. ama bak biraz oyna seweceksin.
kardeş başka bitane daha vardı managerlik oyunu ama beta versiyon. adını unttum save yapamıyordun ama ne yapalım bunla idare edez tekrar sağol
bakarim bulursam sana yollarim. bi de real football 2004 war. onu kesin yükle.fifadan fln çok daha zewkli.
kardeşim bu konularda iyidir aramaları yabancı sitelerde buldu ama full versiyonunu bulamadık bir türlü.benim biraderde de seninki gibi sx1'i var
mailimi verdim sana zaten burdaki nicki gslisemih ilk sx1Ciler burda toplanıyor bölümünü o açtı sonra kapandı sayfa doluluğu yüzünden
beyler MOBİ FOOTBALL adlı MANAGERLİK oyunun bilen var mı bende beta versiyonu var acaba full versiyonu olan biri var mı? Bulamadım bi türlü
timhat bak mobi-football ama beta versiyonu var bide football manager var google'dan baktımda paralı hepsi