Şimdi Ara

MANAS Server 91 Lvl Savaşçı SATILIKTIR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkür ederim. Gerçekten çok Sahur çok iftar geçirdi bu char :D benim zamanımda 90 a kadar ormanda kasılıyordu :D bende ormanda kastım. Güzel ve zevkliydi.
  • Fazla diyen arkadaş oyunla alakası olmayan şu call of duty bad company aksıyon oyunları takılan tiplerden bence.Adam öldürüp puan kazanmaya benzemez 90a char kasmak.Gayet normal bi fiyat.Hayırlı satışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anil43

Fazla diyen arkadaş oyunla alakası olmayan şu call of duty bad company aksıyon oyunları takılan tiplerden bence.Adam öldürüp puan kazanmaya benzemez 90a char kasmak.Gayet normal bi fiyat.Hayırlı satışlar..

Ellerin Dert görmesin :)
  • Metin2 TR de karakter satmak legal oldumu yaa ?
    Burayı GM lerde takip ediyorsa paneline düşen IP den karakteri banlayabilirler.
  • Gmler gitsin önce işbirligi içinde oldukları botları bıtırsınler ama işte dedigim gibi işbirligi içindeler nasıl bitirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dg.TURK

Metin2 TR de karakter satmak legal oldumu yaa ?

GM'ler burayı takip etse IP'mizi nerden görecek bu bir? İkincisi bizim o kişi olduğumuzu nerden bilecekler hem GM hem DH'de yönetici olmadıktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Dg.TURK

Metin2 TR de karakter satmak legal oldumu yaa ?

GM'ler burayı takip etse IP'mizi nerden görecek bu bir? İkincisi bizim o kişi olduğumuzu nerden bilecekler hem GM hem DH'de yönetici olmadıktan sonra

IP yi burdan görmesi önemli değil ki. Karakterin hangi makineden açıldığı panellerinde gün gibi görünüyor. IP tarihçesi tutuluyor.
    IP nin başka bir şehirden girdiğini gördüğü an takibe başlar, oyuncuyu inceler, itemların durmunu takip eder ve SGM ine havale eder.
    SGM ve GA lar olayı takip edip sonucu verirler.
    Eğer verirlerse tabii :)
    91 Lvl lık bir karakteri banlamayı GM ler kendileri için ciddi sorumluluk sayarlar ama banlamamaktanda çekinmezler. En azından eski GF takımında böyle GM ler vardı :)

quote:

Gmler gitsin önce işbirligi içinde oldukları botları bıtırsınler ama işte dedigim gibi işbirligi içindeler nasıl bitirsin

İnan GM lerin elinde botlar ile tam mücadele edecek imkan yok. Eh yani iş birliği içinde olmaları oyun içinde de işlerine yaramıyor. Gariplerim kendi karakterlerini bile geliştiremez oluyorlar
    Senin bot olarak gördüğün şey ciddi bir şebeke işi. Oyunun yapımcılarına kadar dayanan bir zincir mevcut. Aynı ortamda açılan clientler ve/veya aynı makinede açılan clientler ile 10-15 yang dahi toplanıp milyonlara dönüştürülüyor. Daha sonrada para karşılığı oyunculara satılıyor. Eh bu iştende oldukça büyük kazanç kazanılıyor.
    Düşün sen camcısın. Mahalledeki camları değiştiriyorsun, arkadaşınada camları gidip kırması için para veriyorsun, sonuç kırılan camlar yine senin dükkanından tamir ediliyor. İşte sana danışıklı dövüş.
    Ama garibim GM ler ne cam kırabiliyor nede bu iş karşılığında para kazanıyor, onlar sırf gönülleri hoş olsun diye SGM lere ve GA lara gönüllü hizmet ediyorlar.
    GM leri sevin onlar tamamen kusrusuz emir kulları asıl GA lardan korkun. Oyun konsolunu açıp ciddi işler yapabilecek yetenekli yöneticiler :)

• Biliyıorum kardeşim kastettitgim yönetimdekı insanlar.Benide bıraktıran bu olay oldu zaten.Eski metin2nin tarihe karısması bu botlar yüzünden.Botlar var diye değil ama..Bu botların yönetim tarafından kontrol edildigini kafasına yerleştirmiş herkes brıaktı oyunu.Böylece oyundakı oyuncu sayısı baya bi düştü..
  • Herkesin yazdığı yazıyı tek tek alıntı yapamayacağım. Ben yazayım gereken cevaplar yerine gider

Öncelikle bu kadar yazı yazan kişi içerisinde bir tane GM varmı? Bir GM nin oyuna karşı sorumluluğunu bilen varmı ? yada GA nın...

Bu kişiler bu işi karşılık beklemeden yapıyor diyor ya herkes... Külliyen yalan. Bu insanların okudukları ticket adeti belli bir sayıya ulaştığı zaman kendilerine 90 günlük preminium paketi veriliyor. Ayrıca Asıl oynadıkları karakterine de EP yüklenmekte....

Şimdi diyeceksiniz ki ne ALAKAAAA..... Hiç bir GM yada GA kafasını Ticketlerden ve oyunun bitmek bilmeyen sorunlarından yada sorunlu Ufaklıklardan başlarını kaldırıpta FORUM FORUM dolaşacak hali yok. İnanın bana adamlar kendi charlarına bile girip oyun oynayamıyor. Aldıkları EP leri ise sadece yaptığı itemlere harcayarak Onları SATIYOR.....

Yıllarca BU oyunu oynadım. Geceli Gündüzlü. O Takım dediğiniz topluluktaki çoğu insanı tanıdım. İçlerinde adamda var ADAM görünümlü highone da var. Kimi takıma giren kızlara Cam açtırmak peşinde. Kimi ulan .... ticketim bitsede artık EP' lerim gelsin derdinde.

Bu oyuna herkes para veriyor. Ve emin olun bu kısır döngü devam edip gidecek. Birileri yasak diyecek. Birileride yasak olduğunu bile bile onları alacak ve satacak. Aynı dünya silah pazarı gibi düşünün. Devletler yasaklıyor satışını. Fakat mutlaka ALAN ve SATAN oluyor.....

Benim işim var gücüm var. Sabit Gelirim var. Kimseyle eywallahımda yok. Burdan gelecek para ile de ihya olacak değilim. Oraya yazdığım fiyatın belki 5 mislini harcadım bu oyuna ben. İstediğim para size göre itemin yada karakterin bedeli... Bana görede Gece gündüz demeden sabahladığım, %5 EXP daha kasayım diye uykusuz saatler geçirdiğim verdiğim EMEĞİM için.....

Bu arada GM deyipte geçmeyin sakın... Ben ne GM ler biliyorum ki efsun atacak parası yokken PS3 alacak parası olan.....

Unutmayın Herkes Baktığı kadar GÖrebilir........ Herkese iyi Forumlar ve Eğlenceler...

• 1500'e çok diyenler, bu char daha fazlasını da hakeder, 91 level full efsunlu char. manasta zamanında 80 level soyuk char'ı 3000 liraya satan arkadaşım vardı. yani; kime göre, neye göre pahalı
  • Karakter Satılmıştır.

İlginize Teşekkür Ederim.

Herkese İyi Forumlar ve İyi Eğlenceler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.