Şimdi Ara

Manavgat Pes 2008 Turnuvası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Antalya Manavgatta bir ilk..

Sizlerin sayesinde yeni yeni öğrenmeye başladığımız oyun dünyasında bizde Manavgatta bir turnuva yapalım dedik.Genel şartlar bu sitedeki ve dıger pes2008 turnuvalarındaki şartlara benzer.Manavgat turistlik bir bölge olduğu için turnuva uzun soluklu bir organizasyon olacak.Hafta içi ve sonu sadece akşamları 1 yada 2 maç ile grup elemeleri yapılacak.Mayıs 15 tarihine kadar katılımları alıp sizlerin önerileri ile farklı bir organizasyon yapmayı düşünüyoruz.

Şampiyon olan arkadaşın playstation3 ile ödüllendirileceği ikinci olan arkadaşın cep telefonu kazanacak.Manavgat ve çevresinde olan arkadaşlarımız varsa yukarıda resmi gözüken afiş kuşe kağıda bastırılıp işyerlerine ve merkezi bölgelere asılacak bu konuda yardımlarınızı beklerim.Turnuvanın amacı tanışmak ve bir ilki yaşamak.

saygılar.

• Ben Antalya'da oturuyorum ama Manavgat'a gelebilirmiyim bilmiyorum... biraz uzak düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Watson -- 4 Mayıs 2008; 17:21:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Watson

Ben Antalya'da oturuyorum ama Manavgat'a gelebilirmiyim bilmiyorum... biraz uzak düşüyor

Evet bayağı uzak tek günlük bir turnuva olsa sorun yok düşünülebilir ama burdaki insanların iş durumları dolayısı ıle zamana yaymak zorunda oldugumuz bır konu.

saygılar
  • yazın olursa gelemeye çalışırım ;)
  • antalya bahcelievler barbaros playstatıon cafe de pes turnuvası duzenlenmektedır ilgilenenler mutlaka gelmelı arkadaslar 15 makınesıyle bu mekan bi harıka bide cok genıs ve harbi guzel bi yer olmus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.