Şimdi Ara

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.973
Cevap
36
Favori
483.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri

@JustKillersS
    Dostum yavaş biraz.

Liverpool en çok korktuğum takım, özellikle de Dalgish. Helyum gazı veriyor oyuncularına.
  • L'pool karşısında ilk 11: Hart, Richards, Kolo, Kompany, Clichy, Yaya, Barry, Silva, Milner, Aguero, Dzeko
    Yedekler: Pantilimon, Lescott, A. Johnson, Kolarov, Zabaleta, Savic, de Jong
  • quote:

L'pool karşısında ilk 11: Hart, Richards, Kolo, Kompany, Clichy, Yaya, Barry, Silva, Milner, Aguero, Dzeko
    Yedekler: Pantilimon, Lescott, A. Johnson, Kolarov, Zabaleta, Savic, de Jong

Milner yerine Johnson oynasa keşke.
  • Aguero ve Yaya'nın golleriyle 2-0 öndeyiz.
  • 2-0 olduktan sonra izlemedim maçı,çok rahat geçeceği belliydi
  • Helal olsun be takım!
  • quote:

Maç Özeti - Tıklayın

Dzeko özette bile kanser etti ( 3. goldeki pası hariç ). Johnson'ın plase müthiş, niye ilk 11'de oynatılmıyor anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Maç Özeti - Tıklayın

Dzeko özette bile kanser etti ( 3. goldeki pası hariç ). Johnson'ın plase müthiş, niye ilk 11'de oynatılmıyor anlamış değilim.

Katılıyorum, A.J kesinlikle kulübede beklememeli. Çok teknik oyuncu, biz buradan görüyoruz ama Mancini görmüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Maç Özeti - Tıklayın

Katılıyorum, A.J kesinlikle kulübede beklememeli. Çok teknik oyuncu, biz buradan görüyoruz ama Mancini görmüyor.

Oynatılmaması için tek sebep paslı oyunu ve takım oyunu yerine bireysel oynamayı tercih ediyor ama bireysel oyunu çok iyi yapıyor. Oynatılmaması için başka bir sebep de yok, bu sebepte yetersiz. Ayrıca, yanılmıyorsam yaşı da genç ( en azından Milner'dan genç ) .

• Milner oynuyor Johnson oynamıyor
  • United yeniliyor ah bide Sunderland'i yenseydik 6 puan fark olacaktı
  • Newcastle 2 - 0 M. United (60. dk)
  • MAÇ SONUCU
    Newcastle 3 - 0 Manchester United
  • Arkadaşalr üzgünüm yorum yazamıyorum.Monitorun ortaası titriyor goturpu vercez artık.
  • Yaya Touré ve Kolo Touré ülkelerinden izin alamamış. Manchester derbisinde yoklar maalesef maç için büyük güç kaybetti.
  • United karsisinda ilk 11: Pantilimon, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, de Jong, Adam Johnson, Milner, Silva, Nasri, Aguero.

Yedekler: Hart, Clichy, Zabaleta, Savic, Hargreaves, Razak, Suarez.

Hart neden yedek anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

United karsisinda ilk 11: Pantilimon, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, de Jong, Adam Johnson, Milner, Silva, Nasri, Aguero.

Yedekler: Hart, Clichy, Zabaleta, Savic, Hargreaves, Razak, Suarez.

Hart neden yedek anlamadım.

Kadro güzel bence, Balotelli niye kadroda yok ki? Oynayabilecek diyordu haberede, iyilemiş. Bundan önceki Arsenal ile oynanan Lig Kupası maçında da kalede Pantilimon oynadı, iyi de oynadı, önemli kurtarışlar yaptı. O maçtan sonra belki Mancini'de Guardiola'nın geçen sene tüm kupa maçlarında Pinto'yu oynatması gibi bir şey deniyor olabilir.

De Jong yerine Hargreaves oynasaymış keşke, eski takımına bir şeyler yapmak isterdi belki.

• Hakem ne yaptı öyle
  • Hakem rengini belli etti.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.