Şimdi Ara

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.973
Cevap
36
Favori
483.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Savic savunmada cok siritiyor
  • Rövanş macını kazanmamız lazım.
  • Silva niye oynamadı?
  • Dzeko attı, öndeyiz, dk 22.
  • Çok güzel maç oluyor ama diiziyle aynı saatte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Çok güzel maç oluyor ama diiziyle aynı saatte

Hangi dizi var ki bu saatte? ( Arka Sokaklar deme sakın )
  • Leyla ile Mecnun
  • Wigan 0 - 1 City. Tek golümüz Dzeko'dan geldi.
  • Maçın özeti ve tek gölünü görmek isterseniz;

http://www.goalsarena.org/video/england-barclays-premier-league/16-01-2012-wigan-athletic-manchester-city_en.html

Silva'nın takım için önemi bu maçta bir kez daha görüldü. 0-1 az bu maça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaban arısı -- 17 Ocak 2012; 17:13:15 >
  • Tevez PSG'deymiş. Takımdaki en sevdiğim futbolculardandı. Keşke bunlar hiç olmasaydı, Aguero ile dağıtırlardı ortalığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

Tevez PSG'deymiş. Takımdaki en sevdiğim futbolculardandı. Keşke bunlar hiç olmasaydı, Aguero ile dağıtırlardı ortalığı.

FM de 2 takım alırım.

1. Man City

2. PSG
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

Tevez PSG'deymiş. Takımdaki en sevdiğim futbolculardandı. Keşke bunlar hiç olmasaydı, Aguero ile dağıtırlardı ortalığı.

Aynen katılıyorum. Aslında Tevez Bayern Münih maçı sonrası özür dilemiş ve yanlış anlaşıldığını, oyuna girmek istemediği diye bir şey olmadığını söylemişti. Mancini inat etti ama. Birde kendi de sezon başında mutlu değilim deyip ayrılmak istemişti, Corinhtias'a transferi direkten dönmüştü falan filan. Niye ayrılmak istedi hiç anlamadım, eğer Barça veya Real gibi daha yüksek prestijli klüplere gitmek isteseydi PSG'nin teklifini kabul etmezdi. Para için de değildir heralde çünkü zaten dünyanın parasını kazanıyordu. Zam istese de anında yapılırdı çünkü takımı tek başına taşıyordu.

@ judith, PSG'yi alırsan fazla kolay olur be oyun, Fransa Ligi'nde o kadroyla gelen geçene 5.

• Tevez transferi bitmedi daha; menajeri görüşme olmadı diyor.
  • Benimde Türkiye ligi dışındaki takımlardan en sevdiğim takım oldu m.City..uzun yıllardır sevdiğim takip ettiğim oyuncuları kadrosunda bulundruyor şu anda agüero,silva,balotelli,toure,yaya toure gibi tevezde var tabi ama ona yol göründü sanırım
    O yüzden GO M.city diyorum
  • Bugün Tottenham ile oynuyoruz. Çok kritik ve zorlu bir maç olacak. Özellikle Redknapp'in abuk subuk konuşmasından sonra daha da önemli oldu. Saat 15:30'da maç.

Maçı izlemek için link paylaşırsanız çok güzel olur.
  • Ben rahat kazanacağımızı düşünüyorum,bol gollü zevkli bir maç olur
  • Çok güzel gol oldu,Silva'nın harika pasında Nasri tek vuruşta koydu

Lescoooooootttttt ve 2-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galifianakis -- 22 Ocak 2012; 16:46:27 >
  • Defoe attı 2-1 oldu,asist Savic'ten. Dzeko çok kötü
  • 2-1 kötü oldu.
  • Gareth Bale 65. dakika 2-2.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.