İlk sayfaya yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım
Beni de ekle
Up maç başladı
Balotelli ve 1-0 Sevinişi yine harikaydı
Richards
Aguero
Takım makina gibi çalışıyor...Nazarlardan saklasın allah.
3-1 aldık. Son 9 maçımız üst bitti.
Sıradaki Maç
Napoli - Manchester City Tarih: 22 Kasım 2011 Saat: 21.45 (TSİ) Stadyum: Stadio San Paolo Yayın: Bilen varsa söylesin.
Smart verir
CL'de en önemli maçlarımızdan birisi...Gruptan çıkmak istiyorsak maviler olarak bu maçı almalıyız...
WHY ALWAYS ME hocam... ekle benide... geç gördüm ama iyi oldu...
quote:
Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks
WHY ALWAYS ME hocam... ekle benide... geç gördüm ama iyi oldu...
Ekledim, 12 kişi olduk.
tamam hocam... eywallah
İmza II'de bir problem vardı, güncellendi. Yarınki maç için skor tahminlerini alalım.
Bir Arsenal, birde City her hafta üst.Hemde kırmızılara 6 attınız.Şimdi mavililer kardeşimiz değilde nedir azizim ?
Napoli karşısında ilk 11: Hart, Kompany, Zabaleta, Lescott, Kolarov, Milner, de Jong, Yaya, Dzeko, Silva, Balotelli Yedekler: Pantilimon, Savic, Clichy, A. Johnson, Barry, Nasri, Aguero
Aguero yedek. Fanteziye bak.
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
Bir Arsenal, birde City her hafta üst.Hemde kırmızılara 6 attınız.Şimdi mavililer kardeşimiz değilde nedir azizim ?
Maç başladı. Galibiyet bekliyoruz.
Napoli daha iyi oynayan taraf. El Matador'un attığı gol ile her ne kadar abuk bir gol olsa da 1-0 öndeler. Napoli'nin korkutucu üçlüsü Hamsik, Lavezzi ve Cavani bugün de oldukça iyi anlaşıyor, Cavani ile Lavezzi'nin hazırladığı, Lavezzi'nin vurduğu pozisyon gol olsa çok güzel bir organizasyon golle sonuçlanacaktı mesela.