Şimdi Ara

Mancini (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

çok zor artık kaçan balık büyük olur belki 3-4 sene düzenli çalışıp ilerlersek tekrar manciniyi görebiliriz takımın başında

Manciniyi dünyada alan var mı?

takım da şuan biraz umut varsa hepsi mancini sayesinde. imPARAtor değil , IMPARATOR

Boş laf. Terim in kurdugu takım olmasa elinde takım bile olmazdı. Mancininin para dokturduğu copler neredeler acaba? Mancini deöneminde kaç tane iyi maç oynadın?

• Geldi ve gitti dostum bi daha gelir mi muamma.

Bizim Teknik adamdan ziyade Başkana ihtiyacımız var.
  • Herkes ft mi canı sıkılınca aynı takımı çalıştırsın, sanmıyorum gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çok zor artık kaçan balık büyük olur belki 3-4 sene düzenli çalışıp ilerlersek tekrar manciniyi görebiliriz takımın başında

takım da şuan biraz umut varsa hepsi mancini sayesinde. imPARAtor değil , IMPARATOR

Boş laf. Terim in kurdugu takım olmasa elinde takım bile olmazdı. Mancininin para dokturduğu copler neredeler acaba? Mancini deöneminde kaç tane iyi maç oynadın?

terim takıma sadece zarar verdi. geldi düzeni bozdu parayı yedi kulübü zarara soktu ve yüzüne bakmam dediği adamı yalamaya başladı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

terim takıma sadece zarar verdi. geldi düzeni bozdu parayı yedi kulübü zarara soktu ve yüzüne bakmam dediği adamı yalamaya başladı

TErimle kazandıklarını bir yere koy onsan sonra adama çamur at. Terim'in pek çok şeyini sevemem ama yiğidi oldur hakkını ver

• Zenit'in anası ağlıyor gelsin mi? -80 milyon euro gibi rusya transfer rekorları kıran zenit 5 nci olacak..
  • Beamer kullanıcısına yanıt
    Şimdi gördüm yorum yapma gereği hissettim :) Mancininin kalıp , kalmamasına bişey diyemem , istediği tarz transfer , şudur örnek majör takımlar; real Madrid,barcelona,bayern,man.united, büyük kulüpler atletico Madrid ,b.dortmund ,chelsea ,Liverpool gibi baş altı takımlardan sıçrama yapan oyuncuları transfer eder , manci nin tarzıda , önce bu majör takımlar bu oyuncuyu alsın oyuncu oynayamazsa gider 30 milyon Euro ya onlardan alırız :) eger enbaşta başaltı takımın kapısını çalarsa transfer için , minimum 50 milyon Euro dan kapıyı açarlar !

Yani galatasarayın galatasarayın kasasında 200 milyon Euro dan fazla parası olması lazım manci nin istediği transferler için !

Manci ni turnuva futbolu ? ben böyle bir mancini tanımıyorum farklı evrende mi ? Turnuva futbolu nedir , uluslar arası futbol turnuvasında , oyun tarzının göze hoş gelmeyip , ama amaca yönelik , şampiyon olmaya yönelikse geçmişine bakıyorum manci nin :) 1 tane şampiyonlar ligi kazanamamış ? 1 tane uefa kupası yok :) nasıl turnuva hocası bu ya :) ?

İngiltere premier ligi için mi söylüyorsun man. city ile şampiyon oldugu için falan :) ? man. city nin transfere ne kadar harcadıgından haberin varmı ? Man city nin transfere harcadıgı para ile 10 tane türkiye süper ligi kurarsın!

O kadar paraya ragmen son maç son 1 dakika da şampiyon oldular ne tasadüf rakip takım 80 dakika mücadele ediyor birden , maçın son dakika sı mal a baglıyolar :)

İnter şampiyonlar ligini kazanmak için ne transferler yaptı mancini döneminde , en sonunda hayırlı işler diyip yol verdiler !
    Jose mourinho geldi inter şampiyonlar ligini kazandı :)

Demek ki neymiş mancini turnuva futbolu filen oynatmıyormuş , oynatıyorsada senin hayal dünyan da veya farklı evrenlerde yaşıyorsan bişey diyemem !

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.