Şimdi Ara

Mancini Emre'yi bırakmıyor !.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hammer8

her maç oynıcak diye bi kaide yokki hiç olmassa milli takımda kaptanlık yapmış adam sizin alıcağınız adam heralde milli takımım malzemeciliğini yapıyomuş onu duymadın galiba

quote:

Orjinalden alıntı: novamax12 Tarih 13 Ocak 2005, 11:07:56
    alexle aranızda bişeymi var yoksa hala utanmadan konuşuyosun
    sen git kendi takımın oyuncularını konuş konuşcak kim varsa mesela necatinin saçlarını ör,hakandan tarikat dersleri al nebilim ümitle gay bara felan gidin hayır canın sıkılmasın bold pilot oyüzden söylüyorum ayrıca lafım sadece sana kimse üstüne alınmasın

quote:

Orjinalden alıntı: Bold Pilot Tarih 13 Ocak 2005, 14:49:38
    Yok ben sizin yöneticilerle beraber bir büücüye gitmeyi tercih ederim.Okunmuş çişle nasıl büyü yapılıyo onu öğrenirdik bari....

• ben size gülmemek için kendimi tutmuyorum direk gülüyorum çünkü tartıştığınız futbolcu alex nerdeyse her maçta gol atmış ve attığının 2 katı kadarda asist yapmış hala konuşuyosunuz
    quote:

Orjinalden alıntı: belamy

Fenerbahçeli arkadaslara gülmemek için kendimi zor tutuyorum...
    alex yedek klubesini bile göremiyor..kaptanlıkmı yapacak...
  • arkadasım bu türkiye ligindeki alex..alex şu an türkiyedeki en iyi futbolculardan biri...arkadasım size alexi gazeteciler aldırdı..söylermiisn alexi sen ne zaman duydun? ben konfederasyon kupasında gördüm ordada yedekkti ve sonradan girdii...hatırlamaya çalış bakayım o zaman brezilya takımında kimler vardı? türk milli takımında kimler vardı..? konferadasyon kupasının amacı ne idi önce bunların cevabını öğren sonra gel benle konuş..sizin futbol bilginizden süphe etmeye basladım..herneyse biraz objektif ol...
    quote:

Orjinalden alıntı: novamax12

ben size gülmemek için kendimi tutmuyorum direk gülüyorum çünkü tartıştığınız futbolcu alex nerdeyse her maçta gol atmış ve attığının 2 katı kadarda asist yapmış hala konuşuyosunuz
    quote:

• Orjinalden alıntı: novamax12

ben size gülmemek için kendimi tutmuyorum direk gülüyorum çünkü tartıştığınız futbolcu alex nerdeyse her maçta gol atmış ve attığının 2 katı kadarda asist yapmış hala konuşuyosunuz

[/quote

Alex'in kaptanlık yaptığı G.Amerika kupasındaki maçları bi araştır bakalım neler yapmış...

• ronaldinyo vardı mesala barcelonada oynuyo simdi hatırladınmı
    quote:

arkadasım bu türkiye ligindeki alex..alex şu an türkiyedeki en iyi futbolculardan biri...arkadasım size alexi gazeteciler aldırdı..söylermiisn alexi sen ne zaman duydun? ben konfederasyon kupasında gördüm ordada yedekkti ve sonradan girdii...hatırlamaya çalış bakayım o zaman brezilya takımında kimler vardı? türk milli takımında kimler vardı..? konferadasyon kupasının amacı ne idi önce bunların cevabını öğren sonra gel benle konuş..sizin futbol bilginizden süphe etmeye basladım..herneyse biraz objektif ol...
    quote:

Orjinalden alıntı: novamax12

quote:

• Man Citye mi alacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatesli Çay -- 26 Haziran 2011; 1:29:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.