Şimdi Ara

Mancini HOCA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

burak selçuk gitmeden galatasaray'a yabancı hoca gelmesi hayırlı olmayacaktır , o yüzden şimdilik türk hocaların kalması galatasaray'ın her zaman şampiyoonluk potasında olmasını sağlayacaktır.onlar gittikten sonra tekrardan yabancı hocaya yönelmek doğru tercih olur bence.

naptı sana Selçuk ve Burak bi söylede bilek? hadi söyle itiraf et naptılar sana?

bana birşey yapmadılar burak'ın dk 60ta bile çıkarılınca hamza hocaya yaptığı atarı görünce,herhangi bi yabancı hocaya alacağı tavrı daha iyi tahmin edebileceğini düşünüyorum,aynı şekilde taraftardan 2 ıslık duyunca formayı çıkarıp fırlatan selçuk'un da,kulübü çiftliğe çevirmelerini anca türk hocalar görmezden gelebilir,aman yıldızdır onlara iyi davranalım diye,yabancı hoca burakla umutu farklı görmüyor kendi gözünde ikisini de profesyonel futbolcu olarak görüyor.eğer düzgün analiz edersen sen de bu sonuçları görebilirsin canım kardeşim.

• Şu devre arasında aldırdığı çöpler geyiğine hastayım. Umut Gündoğan'ı, Salih Dursun'u, Veysel'i Mancini aldırdı zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Eşek yüküyle tazminatı bırakıp sadece 1 yıllık alacağını alarak kulüpten ayrıldı. Galatasaray'ın evlatları gibi kulübü yolunacak kaz olarak görmedi.

En büyük acı da bu aslında,elin italyanı bile vicdan yapıp o parayı almıyor ama biz kulübün evlatlarıyız,1 numaralı gs'li biziz diyen adamlar kulübün parasını çatır çatır yiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız sizin kaçırdığınız bir nokta var.Mancini kendi isteğiyle ayrıldı.

• kalsaydı kulübün kapısına kilit vurdururdu
    anca boynuna takımın atkısını takıp taraftara şirin gözükmeye çalışan balon hoca.

• Ya ben bunu anlamıyorum. Mancini iyi bir hocadır tamam da. GS için doğru hoca değildi hala değil. Bu tip yabancı t.d gelecekse kadron o seviyede olacak ondan sonra başarısız olursa hoca hep birlikte eleştirelim.

• Adamdan asalet akiyor yahu. Cok cok kaliteli bir insan.
  • Ya su geyige bayiliyorum. Neymis efendim interin hali ortadaymis. Beyler hala ibrahimovic , adriano , zanetti falan var zannediyorsunuz galiba takimda. Adamlar sag bek yoklugundan 8-10 mac u21 takiminin orta sahasini sag bek oynattilar simdi yeniden yapilanmaya gittiler gitmek zorundaydilar. Harcamayida kulup zaten mancini olsada olmasada yapicakti ama adamlar ne yapti,hocaya guveniyoruz yeni kadroyu hocaya emanet edicez dedi. Bizim futbol ulemalarida en cok harcatan mancini diyor city de ayni sekildeydi,araplar yeni almisti ikinci lig seviyesinde olan topculari elden cikartip,omurgayi mancini'ye kurdurdular. Sonuc ortada hani pellegrini ne yapiyor city'de ? Gerci size kalsa oda hoca degildir siz daha iyi yonetirsinizdir. Hatta barcayi babaniz falan rahatlikla yonetir ,barcada hoca olmakta is mi dersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolqan

Ya su geyige bayiliyorum. Neymis efendim interin hali ortadaymis. Beyler hala ibrahimovic , adriano , zanetti falan var zannediyorsunuz galiba takimda. Adamlar sag bek yoklugundan 8-10 mac u21 takiminin orta sahasini sag bek oynattilar simdi yeniden yapilanmaya gittiler gitmek zorundaydilar. Harcamayida kulup zaten mancini olsada olmasada yapicakti ama adamlar ne yapti,hocaya guveniyoruz yeni kadroyu hocaya emanet edicez dedi. Bizim futbol ulemalarida en cok harcatan mancini diyor city de ayni sekildeydi,araplar yeni almisti ikinci lig seviyesinde olan topculari elden cikartip,omurgayi mancini'ye kurdurdular. Sonuc ortada hani pellegrini ne yapiyor city'de ? Gerci size kalsa oda hoca degildir siz daha iyi yonetirsinizdir. Hatta barcayi babaniz falan rahatlikla yonetir ,barcada hoca olmakta is mi dersiniz

Inter'e falan bakmaya gerek yok. Adamin Turkiye'deki karnesi ortada:

- Kadro tercihi berbat. Sezon boyunca iki kez ust uste ayni 11 ile maca cikmadi. Sezon bitti hala ideal 11'imiz yoktu.
    - Transferler rezalet. Tam 14 oyuncu alip hicbirini kadroya adapte edemedi. Aldigi oyuncular simdi ortalarda bile yok.
    - Sistem de oturtamadi. Deplasman karnesinin zayif olmasi deplasmanda farkli taktik oynatmasindan falan degil. Tamamen taktiksel istikrarsizliktan. Takim 1 mac iyi 1 mac kotu. Bu sekilde sampiyon olmak mucize zaten.
    - Kadroyu sahiplenmesi yok. Mac sonrasi kendi oyuncularini basinin kucagina atti.
    - Kulube bagliligi yok. Bakti isler ters gidiyor, kendi ayrilmak istedi.

Eeee ne var bu adamda? Mor atki takip cool gorunuyo diye iyi teknik direktor mu ilan edecegiz? Geciniz...

Avrupa'da is yapmis teknik her teknik direkor Turkiye'de basarili olsaydi Rijkaard, Del Bosque, Aragones simdiye tarih yazmisti...

• neverlate kullanıcısına yanıt
    Ben zaten dikkat edersen galatasaray'da basarili diye bir sey demedim. Inter sempatizani oldugum icin yakindan takip etmeye calisiyorum,burda arkadaslar inter'i bu hale mancini dusurdu zannediyor,o yanlisi duzeltmek istedim. Bence de mancini avrupada basarili hocalardan biridir ama burda basarili olamamistir. Ha belki sabredilip beklenmelimiydi derseniz bizim memlekette maalesef o is olmuyor. En azindan iki taraf da guzel ayrildi is cas'da,fifa'da bitmedi.

• Birinci videoyu Hamzaoğlu'na izlettirmek lazım. Belki bir şeyler kapar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.