Şimdi Ara

Mancini seneye başarılı olsa bile gonderilecektir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cok kucumsuyorsunuz adami. bende iddia ediyorum ki siz kovmayacaksiniz. kendisi gidecek. gittinde de vay be diyeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Mancini fm de bile başarılı olamaz.

Aynen.

Mancininin zaman verilse Turkiyede basarili olur diye bana hic umut vermedi. Mancinin sistemi Turkiyede islemez. Rijkaardin 4-3-3 Turkiyede islemez. Galatasaray ne zaman önde basip, pres futbolu oynarsa, basarili olur.

Bu kadro bu kadar genis alanda oynayamaz. Turkiyede kimse oynayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

Cok kucumsuyorsunuz adami. bende iddia ediyorum ki siz kovmayacaksiniz. kendisi gidecek. gittinde de vay be diyeceksiniz.

Sayesinde yatarak ligi kazandiniz, Manciniyi siz sevmeyeceksinizde ben mi seveceğim?

Hayal kurma, Mancini Turkiyede asla basarili olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P3

quote:

Cok kucumsuyorsunuz adami. bende iddia ediyorum ki siz kovmayacaksiniz. kendisi gidecek. gittinde de vay be diyeceksiniz.

Sayesinde yatarak ligi kazandiniz, Manciniyi siz sevmeyeceksinizde ben mi seveceğim?

ilk sezonunda, hemde yarım sezonda nasıl bir başarı bekliyorsunuz.
    yada sizin başarı bareminiz nedir?
    mancini sana göre ne yapsaydıda başarılı olacaktı?
    şimdi neden başarısız görüyorsun?
    bozuk plak gibi bir tutturmuşsunuz mancini gitsin.
    neyse ne ya bananeyse.
  • quote:

quote:

quote:

neyse ne ya bananeyse.

nasıl bi taraftar gurubumuz en büyük rakibimizin taraftarı koruyor td mizi
    adam 2 ci yarı geliyor hemen başlıyorlar lucesku gelsin türkiyeyi tanıyor manciniye tanıması icin neden süre vermiyorsunuz?
    her maç burak kaz ceyhun pas atamıyor selcuk oynamıyor umutu nerden aldık ama suç nedense mancinide mancini mi pas atıcak şut atıcak goll atıcak? corner firikik kulanıcak? bizim taraftarda haklı mancini okadar berbat bi Td ki sen git ceyhun oynat yerine xabi alansoyu oynatma sen git burak yerine dzekoyu oynatma çok berbat bu mancini
    yapmayın yer allah rızası için kendi kendimizi kesiyoruz
    mancini gelmeden öncede takım formsuzdu
    formsuz galatasaray
    formda fenerbahçe
    formda olmasına rahmen baltalanan beşiktaşa karşı 3 olmasına dua ediceğimize.....
    takmışsınız ocak ayındaki transferleri birazçık kafanızı kulanın
    mancini aniden mi geldi evet
    türkiyeyi tanıyor mu? hayır ozaman? türk oyuncuları nasıl mancini isticek?
    adam istediğim oyuncular alınmadı diyor haklı

• quote:

quote:

quote:

neyse ne ya bananeyse.

Mancini sayesinde yatatak ligi kazandiniz, Manciniye tabiki toz kondurmazsin.

Mancini gitmesin tabi, gitmesinde yine yata yata ligi kazanin. Manciniyi neden istemediğimi basindan beri söylüyorum. Taktikleri TUrkiye Liginde islemez, isterse 20 senede kalsa, Mancini burada basarili olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

ilginc seneye

Mancini + Basari

Bunu hangi futbol zekasi ve sistemi ile yapicak bu adam bunlara sahipmi acaba.
    Kalsada basarili olma sansi yok MC degil burasi kardesim 4 tane orta saha ile maclara cikip alakasiz isler yapmakla olmuyor Mc oldu bu is balina falan ama oldu ama adamlarin hucum hatti suratle ileri cikan as ve yedek oyunculardan olusuyordu.
    Bu adamin basari sansi falan yok bu adam hoca falan degil bir futbol sistemi ve anlayisi yok.
    Yaziktir daha devre arasi öncesi 3 isim yollanmazsa bunlar olur diye az söylenmedi tam tersine para akittilar dahada kötü oldu.

Sen iki sene önce Baros'a sallayıp geçenlerde Baros gibi kaliteli forvetimiz vardı diye sallamıyor muydun? Hayır yanlış hatırlamıyorsam seni ciddiye almamak gerektiğine bir kez daha inanamadım.

Bir yerlerinden uydurma senin karsinda 2 satir yazip cevap veremiyecek aciz durumda kisi yok.
    Ben Barosa her zaman salladim ve lafiminda hep arkasinda durdum buna Kewell ve bu dönemdede Sneijder dahildir.
    Hic bir zaman hirsiz oyunculari sevmedim 2 mac yatip 3 mac oynayan ve sadece kendine oynayan kisilerle basarili olamazsin dedim.
    Bir seyi sallarken akilli ve dengeli salla bir yerlerinden uyduruk bir seyler cikartip gece gece adamin sinirini bozma.
    Gs takiminda mevcut takim bazinda forvetde aranacak isim Elmander yada Necatidir zaten elinde 3 tane ayni tip forvet var gelmis bana Baros gibi sorumsuz hirsiz tipli oyuncudan örnek veriyor.
    Kendi milli takiminda 3 haftada 6 7 mac üst üste oynayan ama Gsda oynadigi dönemde 3 mac üst üste oynamamis, kendi kafasina göre ikinci ameliyati olup takimi yakmis oturdugu yerden parasini almis adamlar konusunda birine saydirirken bir dahakine daha bilincli ve akilli ol bir dahada kesinlikle benimle muhatap olmaya kalkisma.

• quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

quote:

quote:

quote:

neyse ne ya bananeyse.

nasıl bi taraftar gurubumuz en büyük rakibimizin taraftarı koruyor td mizi
    adam 2 ci yarı geliyor hemen başlıyorlar lucesku gelsin türkiyeyi tanıyor manciniye tanıması icin neden süre vermiyorsunuz?
    her maç burak kaz ceyhun pas atamıyor selcuk oynamıyor umutu nerden aldık ama suç nedense mancinide mancini mi pas atıcak şut atıcak goll atıcak? corner firikik kulanıcak? bizim taraftarda haklı mancini okadar berbat bi Td ki sen git ceyhun oynat yerine xabi alansoyu oynatma sen git burak yerine dzekoyu oynatma çok berbat bu mancini
    yapmayın yer allah rızası için kendi kendimizi kesiyoruz
    mancini gelmeden öncede takım formsuzdu
    formsuz galatasaray
    formda fenerbahçe
    formda olmasına rahmen baltalanan beşiktaşa karşı 3 olmasına dua ediceğimize.....
    takmışsınız ocak ayındaki transferleri birazçık kafanızı kulanın
    mancini aniden mi geldi evet
    türkiyeyi tanıyor mu? hayır ozaman? türk oyuncuları nasıl mancini isticek?
    adam istediğim oyuncular alınmadı diyor haklı

O zaman niye ocakta tonla para harcatti? Madem oynatmayacakti, neden aldirdi o kadar adami?

Bu adam isterse 20 sene Galatasarayda kalsin, yinede basarili olamaz. Turkiye Liginde önde basacaksin, pres futbolu oynayacaksin, alani iyi daralatacaksin yoksa basarili olma sansin yok.

Mancininin oynatmak istediği futbol Turkiyede ise yaramaz. Ona uygun oyuncular yok. Mustafa Denizli bile gelebilir.

iddaa ediyorum, Galatasaray Mancini yüzünden 2.bile olamayacak. Kovmakta gec kaldik.

O adamlar Manciniyi korumayacakta, ben mi koruyacağim. Sayesinde ligi yata yata aldilar.

Mancini ligi tanimiyormus, o zaman neden geldi, ligi tanimiyorum basarili olma sansim yok deseydi, reddetseydi. Ligi tanimasi icin 3-4 ay yeterdi. Mancini kacinci ayinda? Ligi kazanma sansi bile eline gecti, puan farki 1e indi, yine herseyi mahvetti.

Mancini gelmeden önce, Manciniyi taniyanlar zaten basarisiz olacağini söylüyordu.

Fatih Hoca varken Fatih Hoca sut mu atiyordu? Takim almadik kupa birakmiyordu. Mancini yüzünden oyuncular bile ayrildi, siz biz basladi. Disiplin sorunuda ortada.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

ilginc seneye

Mancini + Basari

Bunu hangi futbol zekasi ve sistemi ile yapicak bu adam bunlara sahipmi acaba.
    Kalsada basarili olma sansi yok MC degil burasi kardesim 4 tane orta saha ile maclara cikip alakasiz isler yapmakla olmuyor Mc oldu bu is balina falan ama oldu ama adamlarin hucum hatti suratle ileri cikan as ve yedek oyunculardan olusuyordu.
    Bu adamin basari sansi falan yok bu adam hoca falan degil bir futbol sistemi ve anlayisi yok.
    Yaziktir daha devre arasi öncesi 3 isim yollanmazsa bunlar olur diye az söylenmedi tam tersine para akittilar dahada kötü oldu.

Sen iki sene önce Baros'a sallayıp geçenlerde Baros gibi kaliteli forvetimiz vardı diye sallamıyor muydun? Hayır yanlış hatırlamıyorsam seni ciddiye almamak gerektiğine bir kez daha inanamadım.

Bir yerlerinden uydurma senin karsinda 2 satir yazip cevap veremiyecek aciz durumda kisi yok.
    Ben Barosa her zaman salladim ve lafiminda hep arkasinda durdum buna Kewell ve bu dönemdede Sneijder dahildir.
    Hic bir zaman hirsiz oyunculari sevmedim 2 mac yatip 3 mac oynayan ve sadece kendine oynayan kisilerle basarili olamazsin dedim.
    Bir seyi sallarken akilli ve dengeli salla bir yerlerinden uyduruk bir seyler cikartip gece gece adamin sinirini bozma.
    Gs takiminda mevcut takim bazinda forvetde aranacak isim Elmander yada Necatidir zaten elinde 3 tane ayni tip forvet var gelmis bana Baros gibi sorumsuz hirsiz tipli oyuncudan örnek veriyor.
    Kendi milli takiminda 3 haftada 6 7 mac üst üste oynayan ama Gsda oynadigi dönemde 3 mac üst üste oynamamis, kendi kafasina göre ikinci ameliyati olup takimi yakmis oturdugu yerden parasini almis adamlar konusunda birine saydirirken bir dahakine daha bilincli ve akilli ol bir dahada kesinlikle benimle muhatap olmaya kalkisma.

Sakin ol yaşına göre davran biraz. Bugüne kadar yaşından dolayı saygısızlık yapmadım sana. Bundan sonra da yaptırma. Yanlış hatırlamıyorsam demişim değil mi? Demek ki karıştırmışım.

• Mancini hiç bir şekil ve koşulda başarılı olamaz..
  • dünyada tanınan isimler dikiş tutturamıyor TRde.
    ünlü yabancı sevdasından vazgeçilmeli.
    mançinide önümüzdeki sezonu göremez gidişattan ötürü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

dünyada tanınan isimler dikiş tutturamıyor TRde.
    ünlü yabancı sevdasından vazgeçilmeli.
    mançinide önümüzdeki sezonu göremez gidişattan ötürü.

Tanınma ile alakası yok. Beceri ve iş bilmek ile alakalı bir durum.. Rijkaard ve Mancini ünlülerdi evet ama ünleri Td'likten değil oyuncuklatan gelmekte.. Derwall gibi dünya çapında bir hoca nasıl başarılı olmuş? Çünkü adam hakiki teknik direktör.
  • Adam geldiğinden beri ben geleceğin kadrosunu kuruyorum, 5 yıl içinde şampiyonlar ligini alacak takım kuracağım diyor keşke biraz şans tanısanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.