merhaba caner bende mpaldeyim alperle aynı sınıftayım hatta disiplinlik olduk belki haberin vardır. yeni geçtim mpale baldan. adım orkun. bende elektro çalıyorum. dh ye takılan birileri olduğunu görmek güzel. müzik hayatınızda başarılar dilerim. rock city e uğramak isterseniz tanıdıklarım var yardımcı olabilirim.
not: bence enter sandman i biraz daha tizden söylemeliydin :P
hasikome (arog alıntısı) sen şu alper in bahsettiği gay kılıklı çocuksun rock city de bizim de tanıdık var, tiz söylemeye konserde cesaret edemedim eleştirin için sağol
quote:
Orjinalden alıntı: AlcohollicA
quote:
Orjinalden alıntı: manu128
mpal mi??? mç(gurugum) napyor ya gençler?
boğuşuyoz bea napalım
karşıma çıkmasın
MandallinA rocks
davulcu ben oluyorum arkadaşlar
O nefret ettiğim memleketimden arada böyle cevherler çıkıyor. Bir zamanlar Rockcity'miş.
quote:
Orjinalden alıntı: AlcohollicA
hasikome (arog alıntısı) sen şu alper in bahsettiği gay kılıklı çocuksun rock city de bizim de tanıdık var, tiz söylemeye konserde cesaret edemedim eleştirin için sağol
ayıptır söylemesi acayip eşcinselimdir
tabi bu işin şakası, yarın bende mpal in müzik hocasına çalacağım repertuarımı beğenirse ( ki sanmıyorum, çoğu metallica megadeth fln ) okul grubuna alacakmış. ritim gitar tabi..
eleştiri değil hacı sadece görüşümü söyledim yanlış anlamadın umarım
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
O nefret ettiğim memleketimden arada böyle cevherler çıkıyor. Bir zamanlar Rockcity'miş.
sağol alaca
quote:
Orjinalden alıntı: gkhngkhn
MandallinA rocks
davulcu ben oluyorum arkadaşlar
Sanada bir slm yolluyorum... Başarılarınızın devamını diliyorum...
Güzel devam beyler
ismi iyimiş
quote:
Orjinalden alıntı: Caglar.1903
ismi iyimiş
eyvallah sağol
dün kız lisesindeki konser:
vidyolar ve resimler kısa zaman içinde facebook adresimizde
son bir vidyo daha eklendi facebook adresimize
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme