Şimdi Ara

MAnes Ardreamda XeintMeBaby Tanıyanlar baqsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu adamın lvl i 55 super combo yapıyor ya beni kackez aldı arddreamde tanıyanlar warsa bu adam hakkında yorumlarını yazsın

• ya beyler maneste oynayıp ardreame gidiyorsanız bide bu adamı tanımıyorsanız oyunu bırakın son 3günde beni arda arta 5kez kesti lvl im 59 onun lvl i 55 elinde +7md +8 cleaver üstü +7 chitin set adama spikela 510 wuruom o bana 900 -1k dan aşağıya wurmadı 2wurusta aldı ben spike r thurst r öldürüo comboyu süper yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: akif_bjk_19

ya beyler maneste oynayıp ardreame gidiyorsanız bide bu adamı tanımıyorsanız oyunu bırakın son 3günde beni arda arta 5kez kesti lvl im 59 onun lvl i 55 elinde +7md +8 cleaver üstü +7 chitin set adama spikela 510 wuruom o bana 900 -1k dan aşağıya wurmadı 2wurusta aldı ben spike r thurst r öldürüo comboyu süper yapıyor

1. si bu reklam geç bu işleri o adam humansa illaki karşıma çıkar koyarım buraya fotosunu üstüne basarken
  • Full andream daım k.bakma ama hic ismini duymadım
    1 vs de de alamıcaım adam yok
  • yok adam karus baba görürsün karsına cıkınca reklam felan yazmıyorum sağlam olduunuza inanıyorsanız nicklerinizi yazın tanıdınız sağlam kişilerin wea charlarınızın arddreamde belki carpsırız :D:D
  • o adam karus we bende 1kactane resmi war msn den atmıstı nasıl koyacaz bilmiyorum söleyin koyayım
  • AdamlaR TanıSın Sana Noluyo?
    Gurur O Bahsettiğin Kişiye Kalır
    Tanıdık DieLim Başın Göğe Mi Erdi

Anti-Gereksiz TOpic Grubu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    MaMaKeR 80 LvL rogue OLYMPIA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nickim biraz dandik idare edin benim orti koymuş "StabbityRipStabStab" eğer ben oynardığım zaman denk gelirse her türlü herkezle vs yapabilirim az önce dc oldum ardream deydim.
  • bu aralar bende cok dc yiyorum arddreamde nedense anlamadım
  • andreamı bırakalı 2 gün oldu 1200 ap ile bayağı np kastım orda yani kimseden bu beni kser diye korkmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: akif_bjk_19

ya beyler maneste oynayıp ardreame gidiyorsanız bide bu adamı tanımıyorsanız oyunu bırakın son 3günde beni arda arta 5kez kesti lvl im 59 onun lvl i 55 elinde +7md +8 cleaver üstü +7 chitin set adama spikela 510 wuruom o bana 900 -1k dan aşağıya wurmadı 2wurusta aldı ben spike r thurst r öldürüo comboyu süper yapıyor

bu adam kendi nickini koyup kendini övüo inanmayın
  • [simage][/simage]yok olm o benm charım deil ben humanım o xeint bizim sokaktan arkımın gercektende cok süper pk yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akif_bjk_19 -- 28 Ağustos 2006; 15:10:18 >
  • yaw resim nasıl koyucaz yardım edermisinizzzz ZZZzZz ....
  • Maşallah adamda mastersız 1200 ap var +8 dual shard var galiba onlar olmadan olmaz çünkü
  • kusura bakma arrdreama giremiorum
  • aynen full andreamdaım ama hiç ismini duymadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.