Şimdi Ara

Manes aRdREaMm char Tanıtımı..!!>>>|ı HeLLWeLcomee ı|<<<.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EksikLerim war biliyorum bunları yaptım ve zamanla daha'da iyilerini yapıcam..(manes'de oynayanlar Varsa Nick' bırakırsanız sewinirim arada bi ws atarız.)

NicK:HeLLWeLcomee
    Job:AsasiaN
    ırk:HumaNn

!temLer: DuaL R.Ê

İron NeckLe

Ske Belt.

Rol and Kekuri +2

+8 Roque Chtin donluk

+4 Reb. chtin ayaklık

+3 Reb. chtin üstlük ve kulluk

+9 DuaL Clawer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qokceR_!sT -- 28 Haziran 2008; 14:23:12 >

• Char eleştiriye açıktır. lütfen yorum.
  • charın fazla eksiği yok bi rol bi kekuri iyi olmuş ama re lerden birini eme yap diğerini +1 yap chitinleride 8 e tamamla yeter arkadaşımın ardream charı vardı bunun yarısı kadar itemle tek başıma 6-7 saatte 4-5k np kasıyordum
  • ßénde manesteyim.
    Levelim 68
    İtemler
    Dual9clever
    +2reb shell set
    3 parca chtn8
    pp+1
    elf belt
    Dayanamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: temo

charın fazla eksiği yok bi rol bi kekuri iyi olmuş ama re lerden birini eme yap diğerini +1 yap chitinleride 8 e tamamla yeter arkadaşımın ardream charı vardı bunun yarısı kadar itemle tek başıma 6-7 saatte 4-5k np kasıyordum

Yawaş yawaş yapıcam ama eme yerine +3 se diqerinide +1 Re yapıcam + Np konusunda Tam 33 qündür pk yapıo0rum. 70k np oldu bana göre gay et iyi ama daha iyisilerini yapıcagıma eminim Yorum için sao0L.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GøKhan

ßénde manesteyim.
    Levelim 68
    İtemler
    Dual9clever
    +2reb shell set
    3 parca chtn8
    pp+1
    elf belt
    Dayanamazsın

Hmm ws hazırım bi ara 72 lwl +7 fsli asasini kesmiştim seninlede qüzel bi ws olucaqına eminim bi ara yapaLım kesicem diye deqil zewkK için xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: qokceR_!sT

quote:

ßénde manesteyim.
    Levelim 68
    İtemler
    Dual9clever
    +2reb shell set
    3 parca chtn8
    pp+1
    elf belt
    Dayanamazsın

Hmm ws hazırım bi ara 72 lwl +7 fsli asasini kesmiştim seninlede qüzel bi ws olucaqına eminim bi ara yapaLım kesicem diye deqil zewkK için xD

urasamam kbaqma ßro
    Ayrıca 72 asas kesmek beni keseceqin anlamına gelmez.77 warrior kestim.Benaqo mudur nedir benden 4 yemişti.

• quote:

quote:

quote:

ßénde manesteyim.
    Levelim 68
    İtemler
    Dual9clever
    +2reb shell set
    3 parca chtn8
    pp+1
    elf belt
    Dayanamazsın

urasamam kbaqma ßro
    Ayrıca 72 asas kesmek beni keseceqin anlamına gelmez.77 warrior kestim.Benaqo mudur nedir benden 4 yemişti.

Ws yapmıcaksan dayanamassın diyemezsin ok3

• quote:

quote:

quote:

quote:

ßénde manesteyim.
    Levelim 68
    İtemler
    Dual9clever
    +2reb shell set
    3 parca chtn8
    pp+1
    elf belt
    Dayanamazsın

urasamam kbaqma ßro

Ws yapmıcaksan dayanamassın diyemezsin ok3

Tamm kavqa Cıksın iStemem.ßir ara pazardan cıkınca Sana pm atarım vs atarız.o zamana anlarsın

• Arada goruyorum ardream de güzel charın var .
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyRevival

Arada goruyorum ardream de güzel charın var .

eyw. Human olduqumdan beri cLan we pot parası iLe uraştıqım için pek cıkamıyorum ardreama
  • Yorum yokmu daha
  • Türkçeyi katlettin...
  • ..::|ı|RoseRed|ı|::..
  • http://www.resim-upload.com/ds179299183_2008_7_1_1.html

<<<<<<<<<<<<AradaKi (-) kaldırın>>>>>>>>>>>>>
  • charın ardreama göre iyi.. Re nini biri +Lı se bide chitin 8 tmmdır..bnmde maneste 79 LwL charım war orc lrommel tanıyan tanır bizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: juniorbrs

charın ardreama göre iyi.. Re nini biri +Lı se bide chitin 8 tmmdır..bnmde maneste 79 LwL charım war orc lrommel tanıyan tanır bizi

+2 se aLıcam sora bi tane daha +0 re alıp releri +1 yapıcam pre bitince yani +2 se +1 re olcak küpeler. chtinleride +9 fp yapmak isito0m ama arklar +8 chtin daha iyi dio0 +8 chtin olcak büyük ihtimaL.
  • Charda eksik yok.. gayet iyi dizmişsin ileriki level'de bırakacaksın sanırım charı, belli ardream char.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.