Şimdi Ara

-----------MaNeS DH ClaNı-----------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu forumda birlik olmamız gerekir mademki aynı forumdayız ve bişeyler paylaşıyoruz oyunda bazen pm geliyor dh densin felan diye

bu yüzden dh clanı kuracam.

benim level 70 warrior 284k NP
    CLAN İSMİ:DHKnightS
    KATILIM OLURSA BEN HAZIRIM BUGUN SAAT:22,00 DA EMC HUMAN İNN DE M1 İSTEĞE GÖRE M2 - M3 OLABİLİR
    KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM

SAYGILARIMLA:
    L3TSGQ

• Eski Şifremi Hatırlasam Gelirdim 40 Lvl Buffermi Ne Wardı Olmadı Baştan Kasarım Yarın 45 fln olursam katılırım aranıza olur dimi?
  • BÜTÜN DH LİLER YA CLANCA DÜŞÜK OLANLARI KASARIZ AMA YÜKSEK LVLERDE GELİRSE ZATEN KURULDUKTAN 1 GÜN SONRA G1 İZ PROBLEM OLMAZ ARKADAŞ ÇOK OYUNDA
  • UPSS!!!
  • dh deyimde klanım ardream charları icin ortam iyi kolay gelsin size
  • YOKMU MANESTE OYNAYAN DH Lİ HİÇ
  • KATILMAK İSTKEYENLER NİCK YAZSIN EKLEYECEM KİMSE GELMESSE YİNE KURACAM +75 8 KİŞİ VAR SONRADAN KATILIM ALINMAYACAKTIR.
  • Ben gelirdim gelmesinede lvl 72 orc char var maneste bide human var oda lvl 59 ardream char siz ex clanı kuruyosunuz sanırım neyse hayırlı olsun
  • ben manesteyim ama orc um
  • Bende Manes Orc'um.
    Archer'ım 57 Lvl Ama Assas'a Dönmek İstiyorum.
    +8 Horn Var Takas Edecek Olursa Varım.
  • MANES HUMAN ARKADAŞLAR SAAT 20,00 A KADAR BEKLİYECEM İYİ Bİ KATILIM OLURSA KURACAM

BOŞUNA THETORTURE DEN ÇIKMAYAYIM
    DH İÇİN KURUYORUM
  • maneste 68 lvl im ama orc
  • Ben gelirim ama charım yok şu anda hiç bi serverda.Yeni açıcam alırsın dimi.Adım mutlaka DieMaSt3r olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: MsJaCKaL

YOKMU MANESTE OYNAYAN DH Lİ HİÇ

53 Lvl ezikçe bi asasım var görew elbiseleri

4Ever Human

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strola -- 6 Eylül 2007; 15:42:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.