Şimdi Ara

MANES : HUMAN DH CLANI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi benide alın bu arada m ? takılıyoruz onuda soleyin bana
    eğer girersem oyuna pm atın derim ıd perioisis en azindan gördüğünüzde bi ben dh denim deyin
    bana bu yeter
  • bende açtım şimdi nick: VeNoMCoNTRoLLeR
  • yeriniz varsa bende gelebilirim level 52 np:2570 m1 de takılırım genellikle nick:ABOR
  • Angelus clana aldıgın için sagol.

bugun partyde oyun hata veriyordu. Bende sc. yaparken DC oldum. Preminyum olmadıgı için oyuna da giremedim tekrar. Artık akşama dogru girecem oyuna

okçum= RoCuSeRKaN
    Warior= SeRKaN81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®k@n -- 16 Temmuz 2006; 17:34:30 >
  • BEyler ben manes de yeni başlıcam beni kasarmısınız
  • beyler clanda 1 kişilik yer bırakın bende gelcem tatil deyim ko yok burada angelus hatırlarsın beni nehircafe22
  • :)))) ben kendi clanımı hurdum PariS ama np kasıp gelırım :D
  • insallah bugun ezuk savasında kaptanım :D
  • kardeşşşşşşş bekle beni bende geliommmm
  • Clan başkanı town'a koxp kurmuş. Clandaki adamlar koxpçu!!

DonanimHaber ismini taşımayın bari !
  • ilhan abi ben çıktım clandan.niye dersen kimse yok.millet clana girmiş ama kimseyi göremedim.

quote:

Orjinalden alıntı: Pahjcp

Clan başkanı town'a koxp kurmuş. Clandaki adamlar koxpçu!!

DonanimHaber ismini taşımayın bari !

bilmeden konuşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *[EMRE]* -- 16 Temmuz 2006; 18:40:58 >
  • vayy PariS sen bu forumda mıydın ya :D ben XSeRZoNeDc tanıdın mı :p:D
  • @Angelus

Bende Gelebilrim Oyundaki Nickim:Winduge Lvl 45 Blade Pm atarsan sewınırım Angelus Genellıkle m2 m3 takılırım
  • BEYLER GELİP KOXP KURACAKSAK GELEYİM :d ÇOK DELİ KOXP KURARIM AMA 2 HAFTADA 1 FORMAT ATIOM DELİ OLUCAM
  • ya beyler bi yardım edin 27lwl kasamıom apos deru yalan oldu almıolar biri kassa olur mu
  • ARKADAŞLAR CEVAP VEİRİRSENİZ SEVİNİRİM ŞU ANA KADAR ANLADIĞIM TEK ŞEY BU OYUNDA YA SEN AKILLI OLUCAKSIN YADA ENAYİ OLURSUN BİLEK HAKKI İLE Bİ YERE KADAR YETR WALLA KOXP KURAK BEN GELİRİM LWL 59 VAR AMA KARUS NASIL EL MORAD OLUCAM
  • beyler manes i bırakın emeğimle lvl 59 olan charımı ( 57 ye arkadaş kastı 59 a ben 1xp bile kosp la kasılmadı ) bıraktım HER YER KOXP orda kimsenin de bir şey dediği yok kosp çulara laf edilirdi eskiden kosp kullanmıyorum diye laf işitneye başladım bu server bitmiş edana da devam edin daha iyi bir dolaşın boss aramk için her slotda dusk orc da bile kosp var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.