Şimdi Ara

manes koxperlarının hazim sonu muhaha (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aman ne büyük iş yapmışsın. sana trol warrior çekseler sanki sen yatmicaksın?
    kospcuları öldürünce noluyo yani kan dökme dürtünü mü doyuruyosun?
  • HELAL
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

aman ne büyük iş yapmışsın. sana trol warrior çekseler sanki sen yatmicaksın?

hayır spoilerde koxp kuranları yatırıyorum onlar orda koxp kurdukça biz kasamıcaz

sende kesinlikle koxpersınki bu lafları ediyorssun

ben burda hava atmıyorum koxperlardan nefret ettiğim için yapıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: champion_heal

quote:

hayır spoilerde koxp kuranları yatırıyorum onlar orda koxp kurdukça biz kasamıcaz

kosper falan değilim lafını ölç tart öyle konuş... sanal da olsa arakasında oynayan canlı bir insanın karakterini öldürmek bence çok büyük kötülük yapmaktır. sen kosperlerden daha kötü hareket etmişsin. bilerek ve isteyerek adamları öldürmüşsün. savunulacak yanın yok senin de aynen onlar gibi... kosperlerden rahatsızsan GM ye şikayet edersin o kadar. yatırdın ne oldu kosp sona mı erdi madalya mı takacakalr sana. sen oyunun tanrısı değilsin. adaleti tek tek insanlar kendi kafalarına göre verse çok büyük kaos olur. oyunda da gerçek hayatta da bu böyledir ... aklını başına al bence acilen kendine gel ...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: champion_heal

quote:

kosper falan değilim lafını ölç tart öyle konuş... sanal da olsa arakasında oynayan canlı bir insanın karakterini öldürmek bence çok büyük kötülük yapmaktır. sen kosperlerden daha kötü hareket etmişsin. bilerek ve isteyerek adamları öldürmüşsün. savunulacak yanın yok senin de aynen onlar gibi... kosperlerden rahatsızsan GM ye şikayet edersin o kadar. yatırdın ne oldu kosp sona mı erdi madalya mı takacakalr sana. sen oyunun tanrısı değilsin. adaleti tek tek insanlar kendi kafalarına göre verse çok büyük kaos olur. oyunda da gerçek hayatta da bu böyledir ... aklını başına al bence acilen kendine gel ...

burda benle polemiğe girme sen nezaman gmye şikayet ettinde karşılık geldi?

koxp bitmesede en azından 1,2 saat slot koxpsuz kaldı

ha bide onların yaptıkları yanında benim yaptığımın hiç kalır. haunga w kescek oluyuruz heryer koxper sanki sen bu cileyi çekmiyom sen koxper gördüğünde "ay ne güzel koxp kurmuş" mu diyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi champion_heal -- 3 Ekim 2006; 21:54:57 >

• burda benle polemiğe girme sen nezaman gmye şikayet ettinde karşılık geldi?

koxp bitmesede en azından 1,2 saat slot koxpsuz kaldı

1.genele açık bir foruma nasıl insanları öldürdüğünü belirten bir yazı yazan biri hiç kimseye benle polemiğe girme diyemez.

2.slotlarda insanları öldürtmeye aynen devam et . bir şekilde kendine yakıştıryosundur. kolay gelsin. o senin kendi kişilik sorunun...

hem ban ne ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::aytuğ::: -- 3 Ekim 2006; 22:02:55 >
  • senle muhatap olmucam
  • aytug kardeş kusra bakma ama cok boş konusuyorsun...biraz dusun oku bi derle istersen yazdıklarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovely_fefe -- 3 Ekim 2006; 22:07:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous

spoilerde de koxp mu olurmuş lwl mı kasıolar gavolt mu çıkarıolar ne yapıolar

cnm o spoilerlardan gabolt scales mi ne çıkıo.ve hemen hemen hepsinden çıkıyo ve npcye sattıında pre yoksa 10k edio.
  • en iyisi yapmışsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.