Şimdi Ara

Manes ucurumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar en garip piyasa manesde var ya bunda nefret ediyorum. manesde piyasa ucmus durumda sizce master itemleri ucuzlar mi???
    cunku diesde fank of barkira en fazla 200m manesde 800m 8gb verip master olmak istemiyorum sizce fiyatlar duser mi 8gble kuzu kuzu master olayim mi????????
    2. sorum su +7 chitinlerin fiyatlari duser mi simdi onlarda 300m ama almak istemiyorum
    cevaplarini esirgemeyen arkadaslara tesekurler

• artık piyasa böyle düşer diye bekledik düşmedi
  • up yok manesde oynuyan yok mu#
    yok mu piyasadan anlayan biri
  • Manes pahalı ama adamlarda çok para var ne koysam pazara satılıyor fiyatları yüksek olsada
  • olum dupe bus çok
  • herkeste para cok fiyatlar ucuyo kardesimin charı maneste fiyatlara bakayım dedim fiyatlar kopuk ucurtma ne koysan alınıyor öle öle herkeste para biticek.sonra fiyatlar düsücek sabır ister bazı seyler
  • adam yalvarıodu bakirayı 15 gb ye bırakırmısın die sen ne dion heheh
  • :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4ewerrip

arkadaslar en garip piyasa manesde var ya bunda nefret ediyorum. manesde piyasa ucmus durumda sizce master itemleri ucuzlar mi???
    cunku diesde fank of barkira en fazla 200m manesde 800m 8gb verip master olmak istemiyorum sizce fiyatlar duser mi 8gble kuzu kuzu master olayim mi????????
    2. sorum su +7 chitinlerin fiyatlari duser mi simdi onlarda 300m ama almak istemiyorum
    cevaplarini esirgemeyen arkadaslara tesekurler

manes yine iyiymiş. patos da barkira ile lesath artık shout dan satılıyo. dün gece adamın biri 20 gb den lesath alınır diye bağırıyordu.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TexasRanger -- 12 Ocak 2007; 14:51:51 >

• Ya haklısın katılıyorum ne olacak bu piyasanın hali 3 hafta öncesine kadar 200-250 m den giden claver +8 şimdi 900-950 m +7 chitin yine 70-80 m ken şimdi ise 300-350 m gerçekten çok merak ediyorum bu manesin halini

EDİT: Claverın + kaç olduğunu yazmayı unutmusum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeStyle -- 12 Ocak 2007; 14:57:04 >
  • Rogue Rebirth Shell Set = Toplam 50 gb ye
    Rogue Rebirth Chıtın Set= 30 gb

2 ay önce Shell set= Toplam 27 gb den aldım
    " " " Chıtın "= 18 gb den buldum:S:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: M1croStyle

Rogue Rebirth Shell Set = Toplam 50 gb ye
    Rogue Rebirth Chıtın Set= 30 gb

2 ay önce Shell set= Toplam 27 gb den aldım
    " " " Chıtın "= 18 gb den buldum:S:S

manes icin konusuyosan aşırı abartmıssın bi kere +7 rog shell in tyekini 650 den bulmak mümkün 650 *5 :32.5 gb
    +7 rog chitini de 300m den bulmak cok rahat
    300*5=15gb sen 2 ay öncede kazık yemişşin :O
  • su manesi fun serveri yapan gm ya
    hic ilgilen mi yo ya
    dupe hala var serverda ya
    8 gbye master olmak istemiyom ya
  • ben oynuom valla bi ara kutlar varken düştü şimdi uçuğo
  • manes açıldıından beri manesdeim ve dol +1 950m e sattım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.