Şimdi Ara

Manesin gelmiş geçmiş en iği kralı hangisiydi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar manesin gelmiş geçimiş en iii kralı hangisiydi cok fazla para eveent yapan krallların ismini yapazarmısınız

• manesi bilmem ama iii veya iği değil doğrusu İYİ onu bilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 22 Eylül 2007; 14:21:02 >
  • En iyi Kral CabarATARYEMEZ
  • eet ama bnm için enii kral encok para eventi yapan krall dır
  • Night kiss den iyi kral yoktur adam m2 m3 7/24 saat ex event hergün 5m ve savaşlarda kaçmayan bir kraldı off off
  • Humanlarda
    ICEBERG claninda UYGAR wardi coook iyi olmasada iyi bi kraldi ;)
    ama bayaği bi eski kral bu kiş ewenti sirasinda kral olmuştu sanirim
  • bencede nightkiss güzeldi onu biliorum ama da ii bi kral warmıydı onu merak etmistim charım ztn dün soyuldu kraldan para istiyorum(ARABOhasan) 1m bile wermiyor bukada r cimri kral görmedimmm
  • Manes İlk Açıldığında DaHacker Diye bi Asas Wardı Aynı Clandaydık sonra W4R Die Bi Warrior Wardı DT kesip İlk Raptoru +5 e Basmıştık Clanca Para Katıştırıp Heralde DaHacker Kral Oldu Die Biliorum

Otantikde Olabilir
  • SEN BÜTÜN KRALARI BİLİON YHANİ
  • yeter artık post kasma
  • benim oynadığım zamanlarda orc tarafı için konuşuyorum sönmeznet vardı, 1oo1de diye bi ardream bebesi vardı 2sinin de krallığı 5 para etmezdi
  • valla manes in ilk zamanlarında çok eski değil pasthos çıkmıştı galiba daha o zmn larda USLUNET vardı karus ben çok severdim kankamdı
  • en iyisini bilmem ama en kötüsü apostol du

hele bi sabah ın beşinde el morad ahzinesini boşaltması vardıki akıllara ziyan
    king has..... apostol 21gb reward
    :D

resmen boşaldı hazine sonra ertesi gun bi hikaye apostol un hesbaı hack yemiş
    tabi roll back i aldı apostol ama el morad haiznesinin nereye gittiği belirsiz

sonra orc oldu ahmetabi yi kral secin ben gidiom diodu o iyidir filan

sonrada ncs bastı bi rivayete göre shogunz olarak hayatına devam ediyor aynı dönem in karus kral ı
    sunem ise hayatına normal bi player olarak devam ediyor ama bence en kötüsü apostoldu

segayı sectiremedik o zaman ona yanıyorum

ha bide son dönemde tako var kötü kral olarak onunda bi terbiyesizliğine şahit oldum ama ss olmadığı için bişe yazamayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HernanCORTES -- 22 Eylül 2007; 14:43:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HernanCORTES

en iyisini bilmem ama en kötüsü apostol du

hele bi sabah ın beşinde el morad ahzinesini boşaltması vardıki akıllara ziyan
    king has..... apostol 21gb reward
    :D

resmen boşaldı hazine sonra ertesi gun bi hikaye apostol un hesbaı hack yemiş
    tabi roll back i aldı apostol ama el morad haiznesinin nereye gittiği belirsiz

sonra orc oldu ahmetabi yi kral secin ben gidiom diodu o iyidir filan

sonrada ncs bastı bi rivayete göre shogunz olarak hayatına devam ediyor aynı dönem in karus kral ı
    sunem ise hayatına normal bi player olarak devam ediyor ama bence en kötüsü apostoldu

segayı sectiremedik o zaman ona yanıyorum

ha bide son dönemde tako var kötü kral olarak onunda bi terbiyesizliğine şahit oldum ama ss olmadığı için bişe yazamayacağım

eet

• La Olm Sen Ne Çok Post Kasıyon 3 Topickmi Açılır 10 Dk İçinde
  • sen napıodun
  • human kralı OTANTIK idi bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzhokeyi

eet ama bnm için enii kral encok para eventi yapan krall dır

benim içinse en iyi kral exp ewent yapandır.
    ya para dağıtsa ne olucak ya en fazla 2m 2m de paramı.(pot parası.)
  • tmm zaten ot parası için istiom
  • SuDeM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.