1 ay kadar önce town'un orta yerinde 2 eski arkadaş karşılaştık prowoke greeting fln ne varsa yapıyoruz derken millet baktı baktı geldi yanımıza prowoke greeting ne var ne yok yapıyolar onlarda 20 30 kişiyi geçtik townda tam bi karnaval havası oluştu dışarı doğru yürüyelim dedik... başladık yürümeye kimileri sıkıldı gitti kimileri oyundan çıktı derken böle bi 15 20 kişi doda ya doru yürümeye başladık ... dodo ya girerken tam köpeklerin orda lag girdi herkez dc bi girdim yatmışım neyseki rez buldum... alakasız yerde birsürü kişi yatmıştı yerde gelen rezzer bile şaşırdı neyse ss ler...
ninteinsi tanıyorum gerçekten sevdiğim bir arkadaşımdır güzel bir yürüyüş olmuştur umarım
quote:
Orijinalden alıntı: ßenißiLenßiLir
evet ne icin yürüdünüz
Alıntıları Göster
İlginç bi olay
quote:
Orijinalden alıntı: Phytgriph
güsel olmuşta neyi protesto ettiniz
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: o0OSERKANO0o
güsel olmuşta neyi protesto ettiniz
Bende anniyamadim
quote:
Orijinalden alıntı: kelberTh
İlginç bi olay
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kelberTh
İlginç bi olay
Cok
quote:
Orijinalden alıntı: :::Kobe:::
quote:
Orjinalden alıntı: kelberTh
İlginç bi olay
Cok
Alıntıları Göster
bizde geçen gün cypherda gm den
karı event istedik
yürüyüş yaptık
ya priest minivera ya karı event dedik
quote:
Orijinalden alıntı: arseniCem
bizde geçen gün cypherda gm den
karı event istedik
yürüyüş yaptık
ya priest minivera ya karı event dedik
Alıntıları Göster
Bizde toplanak hadiiii mage ler nowa atsa 3-4 kişide swift werse (çabuk kaçmak için :D) asas larda önden gitsin Bende molotof var ben onu atcam bu arada kar maskelerinizi giymeyi unutmayın bende +8 lik var :D Ama guardlarda göz yaaşrtıcı gaz kullanırsa onu bilemem valla :D
quote:
Orijinalden alıntı: RODEOMUSTAFA
Bizde toplanak hadiiii mage ler nowa atsa 3-4 kişide swift werse (çabuk kaçmak için :D) asas larda önden gitsin Bende molotof var ben onu atcam bu arada kar maskelerinizi giymeyi unutmayın bende +8 lik var :D Ama guardlarda göz yaaşrtıcı gaz kullanırsa onu bilemem valla :D
Alıntıları Göster
Bilmem artık neyi protesto ettik ... herkezin derdi başkaydı Biz oraya kadar yürüyerek gittik koşmadık
quote:
Orijinalden alıntı: TheDarkSideOfTheMoon
Bilmem artık neyi protesto ettik ... herkezin derdi başkaydı Biz oraya kadar yürüyerek gittik koşmadık
Alıntıları Göster
az kişi ss ler elimde yok DoGuKaN_KrAL diye bi magem ile bi warior arkadaşımla başlatmıştım 50 civarı kişi fişek atarak morodonda koxp-dupe-... gibi şeyler için dolanmıştık
quote:
Orijinalden alıntı: OnIy4yOu
az kişi ss ler elimde yok DoGuKaN_KrAL diye bi magem ile bi warior arkadaşımla başlatmıştım 50 civarı kişi fişek atarak morodonda koxp-dupe-... gibi şeyler için dolanmıştık
Alıntıları Göster
areste böyle seyler cok oluyo ama orda genelde lufer içinde birkaç turdan sonra tsler basılıp moradona gidilio
quote:
Orijinalden alıntı: Night Stalker
areste böyle seyler cok oluyo ama orda genelde lufer içinde birkaç turdan sonra tsler basılıp moradona gidilio