Human lar özellikle siz slm verioz adam diyo söle önce slmı al demi diyom kanka allyy ye alırmsın lan sie dio git işine bari vermeyeceksen ally ye alamam de ben de o zamn anlarım doğru deilmi beyler
quote:
Orjinalden alıntı: valentin32
Human lar özellikle siz slm verioz adam diyo söle önce slmı al demi diyom kanka allyy ye alırmsın lan sie dio git işine bari vermeyeceksen ally ye alamam de ben de o zamn anlarım doğru deilmi beyler
Ben kendimden örnek veriyim. Server açıldığında sağlam clanın birinin asistiydim. Yani bayağ iyi tanınıyodum pathosda. Maradona iner inmez 1 ekran dolusu PM geliyodu. Hangi birini cvplıyım. Hepsinde slmları alırım para isterse cvp bile yazmaya tenezzül etmem. Gelip bana mesela Buying shard+7 diye PM atarsa sonu küfretmeye kadar gider. Yani o adamın yerinde sen olsan sen de ondan daha farklı davranmazsın...
ben onu demiyom yaw adam a selam verio sole diyo a.s dese yeter di cvp vermesin sonra seyime takmam
olm senin baktığın açıda değil gsly diye bir char var 2. sahibi benim onun g2 clanın var oyuna girer girmez yanda 10 tane pm kutusu açılıyo pc kasıyo sonra inasn küfür etme ihiyacı duyuyor ondan pm yi kapalı tutuyorum ama şu var bende manesteyim vede human
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme