Şimdi Ara

maNga (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi konserden bahsetmişler bilmiyorumda mimar sinan daki yumurta olayını falan diyorsanız tam komedi o
  • [Deleted by Admins]
  • Ne kadar çok seveni varmış MaNgA'nın yav
  • manga fena deil
  • arkadaşlarım siz ne konuştuğunuzun farkındamısınız ya...kıskançlığın, çekememezliğin bu kadarı... Adamların albümü gayet güzel, klipleri güzel...Farklı bir şeylere imza atıyolar ve gayet de iyiler..Zaten yabancılar yapınca ayıla bayıla dinlersiniz bizim içimizden biri çıkar yaparsa özenti olur ne özentisi be adamlar her şekil karizma işte...bu arada konser olayını bilmiyorum eğer gerçekten sahneden inip kavga ettilerse bir kere daha ayakta alkışlarım onları en azından yumuşak oğlanlar gibi sahneden kaçmamış inmiş çatır çatır kavgasını etmiştir ,dayak da yese dövsede......
    neyse lafı fazla uzatmayayım, topice bir daha bakın, gereksiz mesajlar yazmayın, istemiyosan dinleme, yorumda yapma olur biter kardeşim..
  • Bende bugurubu hiç sevmem ama sonuçta bi emekvermişler (ondan bundan toplama özenmede olsa) yaptıkları işe saygı duymasan bile küfür etme hakkı kimsenin yok

Ama tabi popüler kültüre (piysaya) şarkı yazarsan bigün ödülverirler ertesigün Küfür edrler.
  • Manga !!!!!!albumundeki butun sarkıları hiç sıkılmadan bayılmadan dinliyorum..suan piyasadaki en ii album bana gore..we bende bu fanclub a uye olacam birazdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo666

ben olsam sahnede grubun hepsine tekme tokat dalardım uyuz oluyorum ozenti takımına....

özenti imiş sen nesin ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: barking

quote:

ben olsam sahnede grubun hepsine tekme tokat dalardım uyuz oluyorum ozenti takımına....

ben ozenti degilim.kimseyi taklit etmem.hayırlısıyla su gitarı alsam kendi tarzımı yapcam.merak etmee sanada demosunu gönderirim.kapak olursun oturursun yerine.

• adamlar türkiyede yapılmayan bir klip çekti özenti ilan ettiniz.Siz gidin daha iyisini yapın.Özenti mözenti gülben ergen ibrahim tatlıses kliplerinin yerine sabah akşam izlerim..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: barking

quote:

ben ozenti degilim.kimseyi taklit etmem.hayırlısıyla su gitarı alsam kendi tarzımı yapcam.merak etmee sanada demosunu gönderirim.kapak olursun oturursun yerine.

manga nın zerresi bile olmassın sen , bide özentiler diyo yahu he bu arada boşver bana demonu gönderme senin yüzünden kulaklarımı sağır edemem ..... aynı zamanda FOREVER CEZAAAAAAAAAAAAAAAA

• Bırakın şunları yaaa

Bir de Nu-Metal (Bence Rep) yapıyoruz demezler mi ? Yaptıkları şey ile Metal kelimesini bir arada kullanıyorlar ona deli oluyorum

Popçusunuz lan işte popçu

TV8'de Kurban manyak ezdi ama özentileri

Manga

• MANGA
    BU ADAMLAR BENİ ÇOK GÜLDÜRÜYO, TAKLİT YETENEKLERİ GAYET İYİ, GÜZEL OYUNCU OLUR BUNLARDAN, HELE ŞU SON KLİPTEKİ CHESTER EL KOL HAREKETLERİNİ TIPATIP YAPMIŞ VOKALİST, HELAL OLSUN ADAMA
  • olmakta istemme zaten böle beş para yetmez herifler gibi olmakta istemem merak etme.sen gt manganın kçını öp cok seviyosan madem.
  • quote:

olmakta istemme zaten böle beş para yetmez herifler gibi olmakta istemem merak etme.sen gt manganın kçını öp cok seviyosan madem.

sen bana manga nın kıçını öp deme yi hangi hakla elde ediyosun ban a.k sen git pis sıçtırık gerizekalı salak aptal manyak ve b**ch metalcilerin kıçını yala zaten onlara dönmüşün ii ce umarım gitarı aldığında gitar kıçına girmez dikkatli kullan he bu arada sen demonu bana gönder merak ettim bakalım özenti olmayan metalci nasıl olurmuş malum biz hep alıştık özenti metalcilerre bakana sen öle diyon manga falan bakalım senin onlardan farkın ne hee bu arada adamlar düşünmüşler demişler ki biz böle acemiler gibi müzik ytapmayalım (( yani senin gibi )) en azından özenti olalımda piyasa da yerimiz de olsun .. ii ii heee bu arada bu pazar saat 18:00 de migros sanatolia da ceza konserri var tüm ceza fanları nı bekleriz biletler 15 ytl ankara daki konsere bekliyoruz...... ceza forever!!!!!

• yapmamı bekle demoyu.biz senin gibi cebimizde okadar para yok,senin gibi e5 e cıkıp para kazanmıyoruz aslanım.almamı bekle gitarı göreceksin.asıl senin kçına degil agzına burnuna hertarafına girecek.

quote:

olmakta istemme zaten böle beş para yetmez herifler gibi olmakta istemem merak etme.sen gt manganın kçını öp cok seviyosan madem.

sen bana manga nın kıçını öp deme yi hangi hakla elde ediyosun ban a.k sen git pis sıçtırık gerizekalı salak aptal manyak ve b**ch metalcilerin kıçını yala zaten onlara dönmüşün ii ce umarım gitarı aldığında gitar kıçına girmez dikkatli kullan he bu arada sen demonu bana gönder merak ettim bakalım özenti olmayan metalci nasıl olurmuş malum biz hep alıştık özenti metalcilerre bakana sen öle diyon manga falan bakalım senin onlardan farkın ne hee bu arada adamlar düşünmüşler demişler ki biz böle acemiler gibi müzik ytapmayalım (( yani senin gibi )) en azından özenti olalımda piyasa da yerimiz de olsun .. ii ii heee bu arada bu pazar saat 18:00 de migros sanatolia da ceza konserri var tüm ceza fanları nı bekleriz biletler 15 ytl ankara daki konsere bekliyoruz...... ceza forever!!!!!

forever ceza & sagopa kajmer & fuchs & sahtiyan & ayben & elif & silahsız kuvvet & erci e & nefret & cartel

suxxxxxxxxxxxx metal!!!!!!!!!!!!!!!!! metal e **** you

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I ced Earth -- 18 Haziran 2005, 17:32:37 >

• barking sen nereden buluyorsun böyle konuşma hakkını ?

Gitarla dalga geçen adamın dinlediği müzik türünün enstrümanı yok daha

• quote:

Orjinalden alıntı: Sp@sTik ShoW

barking sen nereden buluyorsun böyle konuşma hakkını ?

+11111111111111111111111111111 bu arada imzan süper......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sp@sTik ShoW

barking sen nereden buluyorsun böyle konuşma hakkını ?

gitarla dalga geçmiyorum anlayışın kıtmı senin ayrıca bende gitar çalıyorum ben gitara deil diablo166 ya laf sölüyomhem herkez ceza hakkında bu forumda aynı şekilde konuşurken bende metal hakkında istediğim gibi konuşurum sizde manga hakkında böle konuşma hakkını nerden buluyosunuz???

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.