quote:Orjinalden alıntı: TuVNeRa Asıl tadı mangal kömürü verir. O yüzden elektrikli ısgarada pişen etin tadı yok. Ama kömür yeni yanmış olmayacak. Köz olacak. O kısık ateşte yavaş yavaş pişecek. Sen o zaman gör nasıl oluyor kebap... Mersinliyik ama akrabalar Adana'da.
quote:Orjinalden alıntı: TuVNeRa Asıl tadı mangal kömürü verir. O yüzden elektrikli ısgarada pişen etin tadı yok. +1
quote:Orjinalden alıntı: ULtraV1olet quote:Orjinalden alıntı: kebabkolik Eyvallah kardeşim... hepimiz mangalcıyıs.. mangalcı hareket engellenemez Üyelik adınız belli ediyor zaten
quote:Orjinalden alıntı: POFUDUK Etlerin dizilişi doğru. Sorun yok. Ama kasayı yan yatırması lazım Kasayı yan yatırdım
sevmek ne kelime sevmegin otesi bisi bu bole alcaksin etleri koycaksin mangala dosmatesleri de yanina offfff offff
Senin makina baya ısınıyor anlaşılan quote:Orjinalden alıntı: hal90 quote:Orjinalden alıntı: POFUDUK Etlerin dizilişi doğru. Sorun yok. Ama kasayı yan yatırması lazım Kasayı yan yatırdım
mangal ve ocakbasii oofff offf hatta size guzel bir resim gecenlerde gitik ocakbasina buyrun bakalim heuheueu
quote:Orjinalden alıntı: POFUDUK Senin makina baya ısınıyor anlaşılan quote:Orjinalden alıntı: hal90 quote:Orjinalden alıntı: POFUDUK Etlerin dizilişi doğru. Sorun yok. Ama kasayı yan yatırması lazım Kasayı yan yatırdım Evet