Şimdi Ara

MANİSA 1. PİYADE EĞİTİM TUGAYI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
368
Cevap
3
Favori
321.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kadar çok olumsuz şey yazılmıştı nasıl bi yere düştüm dedim valla
  • tek olumlu yanı terör bölgesi olmaması sanırım. yorumlar iyi değil :)
  • oğuzhan şentürk diye bir adam vardı doğu kışlada terminatör gibi adamdı. ne oldu ona merak ettim
  • 91/3 acemiliği manisa'da yaptım 6 sene önce 2.tb 3 bölük , benim zamanımda öyle spor falan yoktu ama sıcağı çok kötü oluyor . Eğitim alanları toz toprak bol öksürüklü aksırıklı günler sizi bekler . Yatakhane ler ile bölük anfilerinin arası çok uzak . Bütün gün rap rap yürümüştük hey gidi günler hey düşünsenize 460 gün diye başladık o zamanlar 15 ay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de istanbul'dan gelip 3 haziranda birliğe katılacağım. İsmim Ahmet yaşım 29. Çok heyecanlıyım. umarım her şey harika olur

• 24'ü teslim oluyorum bakalım nasıl maceralar beni bekliyor sınıfım piyade askerden gelince okumak nasip olur inşallah

• 25 yıl önce bugün sevk belgemi alıp 1 hafta sonra bu Tugay'a teslim olmuştum. 77 günü bu tugayda olmak üzere 449 gün askerlik yapmıştım. 79/3

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizim zamanımız için konuşuyorum, yani 1999 için. İlk girişte 12 tane masa vardı. 6 tanesi 1. Tabur, 6 tanesi 2. Tabur. Her masada her bölüğün yazıcıları. Taburlardan biri iç güvenlik eğitimi yani daha ağır eğitim verirken, diğer tabur biraz daha rahattı. Benim de dahil olduğum 1. Tabur 4. Bölük en zoruydu. Çok çektik. Şimdi durum nasıl bilemiyorum. Nasip kısmet...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.