Şimdi Ara

MANİSA 1.PİYADE ER EĞİTİM TUGAYI'NA GİDECEK 88/4 TERTİPLER BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardes bende kayserili sayılırım ama aslen ankaralım kayseride 11 sene durdum benim adım samet msn ekledim tanısalım
  • Arkadaşlar bende OCAK 15 ten sonra 1nci piyade er tugay komutanlığı ulaştırma manisa' dayım görüşmek üzere
    Memleket===> ESKİŞEHİR
  • 15 OCAK'TA gidecek arkadaşlar : Duyduğuma göre 7-8 Ocak arası sülüs leri alacakmışız.. Herkese hayırlı olsun... Bu arada daha önce yazı yazan arkadaşlar şimdi AsKeRdE
  • slm arkadaşlar.bugün itibariyle doğukışlada acemiliğimi bitirdim ve yeminimi ettim..oraya giden arkadaşlar olursa bilgileri paylaşabilirim.sandığım kadar rahat biyer değil ama korktuğum kadar kötü de değildi..denetleme olduğu için biz eğitimden yırttık..allah bundan sonra gelecek 88/4/b lere sabır versin.çünkü siz geldiğinizde denetleme bitecek ve eğitimler başlayacak.Allah yardımcınız olsun..
  • slm arkadaşlar. 88/4 B tüm tertiplere slmlar.17 ocakta bende birliğime teslim olucam.manisa 1. piyade.istanbuldan arkadaşlar varsa tanışalım birsin_cavus@hotmail.com.
  • Selam ... Konuyu açan bendim aylar Önce ve acemiliği bitirdim 13 sub.ta 20 ock cuma istanbuldaki birliğime teslim oluyorum. herkese hayırlı teskereler diliyorum. Manisaya gidecek arkadaşlar içinizi ferah tutun zorlanıcak bi şey yok denileni yapın rahatınıza bakın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.