Şimdi Ara

Manisa Alanya arası güzergah tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • size önerim 3. güzergah olacaktır yolun kalitesi diğer güzergahlara göre bayağı iyi durumda zaten izmir-antalya arası otobüs seferleride bu güzargahdan gidip gelmekte Vede yolun şuan Antalya korkuteli arasında aşağı yukarı bir 15 km si bakım nedeni ile bölünmüş değil ama %95 bölünmüş yoldur.

Yol üzeri Duraklama
    Nazilli de girişinde çıkışında yol sergilerinde kuruincir şimdi mevsimi taze yemiş alabilirsiniz.
    Denizliden çıktıktan sonra Cankurtaran da şayet severseniz Kokoreç uykuluk vb lezzetleri tadabilirsiniz.
    Serinhisar'da öncelikle leblebi lokum kuruyemiş alabilirsiniz
    Denizli acıpayamdan sonra gelen Söğütde çok güzel yerdir bir yarım saat mola vermeye değer.
    Korkuteli'nde Yanıksı Dondurma gibi farklı bir tat deneyebilirsiniz

Şimdilik aklımda kalanlar bunlar bayağıdır izmir'e gitmediğim için hatıratımda kalanlar bunlar.

EDİT:
    size önerim
    Denizli-Serinhisar-Acıpayam--Çavdır-Korkuteli-Alanya 580km güzargahını

Denizli>Serinhisar>Acıpayam>Söğüt>Korkuteli>Antalya>Alanya Şeklinde güncellemeniz. Bu şekilde menzil biraz uzasada Yol kalitesi farkı ile
    Yakıttan, zamandan ve de en önemlisi konfordan kara geçersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 17 Ağustos 2013; 2:40:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

gündüz geleydin bi macun yedireydim.alanyada enerjiye ihtiyacın olur

Macun işini hiç düşünmemiştim. Hazır Manisa'dan geçerken almak lazım doğru söylüyorsun.
    Yol kenarındaki dükkanlardan falan bakarız o zaman.

macun alda sakın manisa kebabı yiyim demeyin. yeni tayinim çıktı manisaya adını duyduk bişey sanıp yedik, yemez olaydık.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

gündüz geleydin bi macun yedireydim.alanyada enerjiye ihtiyacın olur

Macun işini hiç düşünmemiştim. Hazır Manisa'dan geçerken almak lazım doğru söylüyorsun.
    Yol kenarındaki dükkanlardan falan bakarız o zaman.

macun alda sakın manisa kebabı yiyim demeyin. yeni tayinim çıktı manisaya adını duyduk bişey sanıp yedik, yemez olaydık.

Siz bir de Tire/Ödemiş köftesinin tadına bakın. Manisa kebabını mumla ararsınız. Aynı duyguyu ben de Ödemişte yaşadım.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u9ur10 -- 22 Ağustos 2013; 13:22:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.