Şimdi Ara

Manisa - Kırkağaç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
40.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GotNoLife

vay be zaman nasılda geçmiş :)) konumu buldum Askerlik bitti geldik bile
    Bu arada manisadan komando olarak Bingöl e dagıtım oldum Allaha sukur kazasız belasız bitti ve geldik.
    Darısı yeni gidecek arkadasların basına

ARALIKTA GİDİYORUM
  • %99.9 doğuya düşecen bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMentalist

%99.9 doğuya düşecen bol şans

tskler ben konuyu açtıgımda 2008 hazirandı
    bitirdim geldim ama dedigin gibi oldu bingölde yaptım :)
  • Hoşgeldin asker
    Acemi birliğim izmir seferihisar j.mu. er eğitim tabur komutanlığı , usta birliğim adıyaman il jandarma komutanlığı idi Bende yeni geldim sayılır 2 ay oldu..
    Muhabereciydim bilgisayar mesleğinden dolayı içtima yok mıntıka yok nöbet yok... karışan eden yok , komutanlar abi kardeş gibi.. herkes benim kadar şanslı olmayabilir , acemi birliği mesleğine göre çıkmıyor şans işi..

Gideceklere şimdiden hayırlı teskereler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMentalist

%99.9 doğuya düşecen bol şans

alakası yok. bende ordaydım. 86-2

kırklareli'de yaptım
  • ALAKASI YOK CART CURT EF PÜF YORUMLARINA GELME MANİSA KIRKAĞAÇLIYIM BURASI SÜRGÜN YERİDİR %99.9 DOĞUYA GİDERSİN

ehueheueh konu hortmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 19 Ekim 2009; 11:01:33 >
  • kuvei milliye arkadasa katiliyorumm sölediklerin hepsi dogrdudur ve uygulayinn ben 83-1 yaptim 3 bölük c timin de idim 1 ve 3 bölüge düsmeyinde nereye düserseniz düsün ama ben ankara özel koruma taburuna gecince yatis bölügü olan 17 bölüge gectim 4 tabur tam yatis bölüdür

ha bide ankara özel koruma taburu ile sorusu olan varsa kaleciisa@hotmail.com ekleyebilir
  • ben 90/1 gitcem.meslekyüksekokul mezunuyum ve ehliyetim var.sizce şöför yada meslekçi olma şansım ne kadar?
  • s.a ben yalovadan ismail manisa / kırkagaa'a giden arkadaslar varmı bilgilerinizi bekliyorum
  • özellikle 6'cı bölük olan arkadaslar varsa yazsın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkergokban

Hoşgeldin asker
    Acemi birliğim izmir seferihisar j.mu. er eğitim tabur komutanlığı , usta birliğim adıyaman il jandarma komutanlığı idi Bende yeni geldim sayılır 2 ay oldu..
    Muhabereciydim bilgisayar mesleğinden dolayı içtima yok mıntıka yok nöbet yok... karışan eden yok , komutanlar abi kardeş gibi.. herkes benim kadar şanslı olmayabilir , acemi birliği mesleğine göre çıkmıyor şans işi..

Gideceklere şimdiden hayırlı teskereler.

Hoşgeldin kardeş.

Üniversiteden dolayı 1 sene geç gittim 83/4 tertip acemi İzmir 7. jan. komando er eğitim alay komutanlığı meslekçi seçildim muhabereci oldum usta birliği Çanakkale jan. tatil kampı 1 ay ezildim acemi birliğinde tim başı olmuştum usta birliğin de muhabere de full yatış

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.