Şimdi Ara

manisa tuttu ne yapayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pemaxs Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malum tercihler açıklandı manisa gelmiş benim evde izmirde gel git mi yapayım ordan ev filanmı ayarlıyayım birde iibf ortamı nasıldır manisa da gece filan hayat varmı

• Ev tut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cehenneme hoş geldin kanka.manisada kalma derim.izmir git gel yap.
    okula gelirken yanında ot mot getir etrafta inekler filan geziyor aç bırakma hayvancağızları.tek iyi anı cbü de kızlar güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

cehenneme hoş geldin kanka.manisada kalma derim.izmir git gel yap.
    okula gelirken yanında ot mot getir etrafta inekler filan geziyor aç bırakma hayvancağızları.tek iyi anı cbü de kızlar güzel

dukaya geldim gibi herkez manisadan kötü bahsediyo bir kişi bile iyi demedi allahdan kızlar güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadost0

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

cehenneme hoş geldin kanka.manisada kalma derim.izmir git gel yap.

dukaya geldim gibi herkez manisadan kötü bahsediyo bir kişi bile iyi demedi allahdan kızlar güzelmiş

gızlar fena fena

• Manisa da yaşayan biri olarak (18 senedir) ben izmirden git gel yapın diyorum. Ne gece canlı kalır ne de gündüz eğlendirir.
    Bu sene ben de kurtuluyorum.
    İyi yan olarak ta şunları sayabiliriz.

Hiçbir şey gelmedi aklıma
  • Sakın Manisa'da kalma gece hayatı yok tabikide ama cbü deki kızlar güzel hocam başarılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    3 yıl önce açıldı
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Durun ya naptınız. Manisa hoştur güzeldir,memleketim diye öyle geliyor da olabilir ama ben İstanbul‘dan çok severim Manisa‘yı. Gerçi ben yıl içinde sadece birkaç kez gidiyorum ama çok hoşuma gidiyor.Gitmediğim zaman da özlüyorum baya. Üniversite ortamını bilemeyeceğim, gece hayatı da iyi değildir muhtemelen ama güzel sakin küçük ve ucuz bir şehirdir, kiralar dışında.

• teşekkürler arkadaslar bılgılendırdıgınız ıcın

• Celal bayar manisadan çok izmirin üniversitesi gibi. Tercih listeleri ege deü cbü oluyor genelde

Evi tek tutma 2+1 eşyalı internetli kaloriferli 500-600 liraydi tıp fakültesinin oralarda. Diğer Kampüs merkeze yakın galiba o yüzden daha uygun olabilir.

• Kyk çıkarsa hemen yerleş yurda az para verdiğin için yol paran çok olur sıkıldıkça gidip gelirsin evine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estonya Feribotu -- 26 Temmuz 2013; 6:22:57 >
  • manisalıyım, ama 2-3 yılda bi kere falan giderim. 15 senedir falan izmirdeyim izmirli sayılırım yani.

neyse ben senin ilgini çekecek şeylere geçeyim

kızları bence türkiyenin en kötü kızları. hani ne biliyim her bölgenin bi özelliği vardır manisada hiç bişey yok. üstüne çirkin bi millet olduğumuz içinde şehrin kızları bence oldukça çirkin (dışardan gelenleri falan bilemem)

gece hayatı diye bişey yoktur, izmirden gidince alışman imkasıza yakın olacak.

ve bence manisa memur çiftçi vs. şehridir. bölümün iyi değilse ve asosyal değilsen bi yıl daha girmeni tavsiye ederim çatlarsın orda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.