Hala salacak diyenler var yafs!! Bi topic açtık hatunu kızkulesine götürcez diye millet pahalı gitme dedi oraya kadar gidipte kız kulesine geçmemek olurmu? olmaz.. o yüzden salacaktanda uzak durmak lazım..
bu arada winix silivride gezcek neresi var allahaşkına?
Ev
Etiler Ulus Parkı
hidiv kasrı
arnavutköy-sarıyer arası
karşıda üsküdar paşalimanı -dilruba-katibim
beykoz-kanlıca
beylerbeyi çengelköy
bide akmerkeze yakın bir kafe var tüm istanbulu gören biraz tuzlu ama adını hatırlamıyom
anadalu kavağı güzel yer alacan içkini mezeni geçecen içecen
istiklal de kafe pi ye gidin
izmir karşıyaka tek geçerim
istinyede yeniköy girişinde köşede bir yer var iskele cafe die. manzarası tek kelimeyle mükemmel. kimse bilmez orayı ama benim favorimdir.
ben biliyorum orayı ama
quote:
Orjinalden alıntı: msui
istinyede yeniköy girişinde köşede bir yer var iskele cafe die. manzarası tek kelimeyle mükemmel. kimse bilmez orayı ama benim favorimdir.
manita ne demek yaaa,senin manita diyen diline ....
quote:
Orjinalden alıntı: G_hot
Arkadaşlar hadi hep beraber bir kız arkadaşı yahut kızlar için bir erkek arkadaşı gezdircek güzel mekanarı yazalım (gerçi erkek arkadaşını gezdiren kız varmı? ) neyse böylece ilk çıkışlarda nereye gideceğinize dair güzel bir rehber olabilir. bence PİERRE LOTTİ harika biyer. Hadi şimdi sıra sizde. Güzel yerleri yazalım lütfen...
yaa illa bir yer olacak değil ki ..buluşursunuz kız a sorarsın bugün ne yapmak _ nereye gidelim istersin diye ?? ortak bir yer bulursunuz ve gidersiniz BU KADAR KOLAY
mehmet paşa korusu / belgrad ormanı favorımdır
En güzel yerrrr ev dir bencee ailenle tanıştır
pul koleksiyonunu gösterrr
sonra bul bişeylerr iştee resim albümü vs pul mul vs vs
quote:
Orjinalden alıntı: progman
quote:
Orjinalden alıntı: Burak[Alper]
Benim ev
veya kızın evi
quote:
Orjinalden alıntı: coyjonquil
ankaralıyım ben.bana göre tabi ki arjantin veya daha hesaplı olsun die düşünülürse söğütözü saklıbahçe
20 seneden fazladır ankaradayım bi gidemedim şuralara, o kadar yer dolaştım ama oralara gidemedim nasip olmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: omega03
En güzel yerrrr ev dir bencee ailenle tanıştır
pul koleksiyonunu gösterrr
sonra bul bişeylerr iştee resim albümü vs pul mul vs vs
kahve içmektede sakınca yoktur değilmi
Zekeriya Beyaz hocaya sormak lazım
Kız arkadaşımla birlikte kahve içsem bişey olur muu ????????
Cevap Caiz caiz
Pul koleksiyonumu göstersem ?
Cevap : Pulun boyutuna göre değişebilir
iş zekeriya hocaya kaldıysa tamamdır. ona göre herşey serbest
hem evde istediğimiz gibi hareket edebiliriz değilmi? mesela kimse bize bakmaz hesabın ne kadar glecek kaygısı olmaz istediğini açıkca söyleyebilirsin