Şimdi Ara

Mantık bunun neresinde? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maalesef devir değişti ister boğaz-içi ister odtu mezunu ol kendini geliştirememişsem diğerlerinde olmayıpta sana özgü bilgi birikim tecrübe yetenek vs yoksa açsın bundan 10 sene sonra nasil tıp bitirenlerde ac kalacaksa okuldan sadece diploma alanlarda ac kalacak deli gibi mezun var bir kere bunun önüne geçilmesi şart aksi durumda olacak olan bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıyı okuyanlarada ayrıca tessekkür ediyorum okumayanlarada okuyanların bilinc kat sayisinin artigini dusunuyorum. Ben geç farkına vardım bir çok şeyin ama yinede zararın neresinden donsek kardır diyorum. Okumayanlar ve diğer gençlikte tecrübe ettikçe cv lerini çöpe atıldığını gördükçe ekmegin eskilerinde tabiriyle aslanın ağzında dediği benim değişimle aslanın ağzında bile olmadığı kayıp olduğu eseledikce çok ama çok zor ortaya çıktığını genç kardeşlerim anlayacak ama umarım genç anlamazlar bizden is geçti yeni nesilde birşey yapamazsa vatan millet devlet insanlık gelişemez.

• Özetle

1. Üniversite kazanmak veya mezunu olmak yöneticilere göre hava civa.

2. 4-5 tane yabancı dilde uzman ol çok iyi konus (dünyada en çok konuşulan diller ve ingilizce arapça ispanyolca çince vs)

3.kendini geliştir

4.herseyi gençken nefesin yetiyorken nokta atışı yap.

5. Azimle calis

6. Büyük projen olsun.

7. Sende olupta diğer adaylarda olmayan yeteneğini cabani göster

8. Sen şirketlerin peşinde koşma şirket senin peşinden koşsun.

9.Şirketlere cok kazandir sende kazan.

10. Ceo ol vatana millete devlete dünyaya insanlığa hizmet et.

Not: kariyer ve is bulma siteleri bi halta yaramıyor. Sosyallik networking hava civa torpil bile işlemiyor sen yetenekli ol dünya senin peşinden koşar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ditrado

şimdi yazı çok uzun okumam ama başlıktan anladığım kadarıyla ygs mantık sınavına karşı çıkmışsın

ygs senin gene bilgini ölçüyor ama cevabı bariz göstermiyor soruda mantık farklı çözme metodları geliştirmen gerekiyor mantık bundan ibaret

Ygs lys ye karşı çıkmadım sadece ygs lys odaklı olursan kendini piyasadaki insanların yaptıklarından farklı bir üst seviyeye çıkaramazsan ac kalacağını manavcı çöpçü kapıcı bile olamayacağını sordum tanidigim çok insan var odtu boğaz-içi mezunu çaycı çöpçü güvenlikçi alakasız işlerde çalışan bir kere mezun oldukları bölümle is bulamadıklarından bölümleriyle alakasız işlerde calisiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 Level Kahraman

Özet gelince etiketleyin

Ozet en son mesajda ama ara arada okuyup tamamını okumani tavsiye ederim parayla elde edemeyeceğin elmas değerinde bilgiler var bu yazida

• ultimatomgenius kullanıcısına yanıt
    lanete yakalanmissin farkinda degilsin dostum magic fadili bul

• hocam okudum. güzel de sözelci olduğuna inanmak zor. çok anlatım bozukluğu var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.