Şimdi Ara

Mantık mı vicdan mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya barışacaksın aranda mesafe olucak yada hiç düşünmeyip bitireceksin bu kadar uzatmanın anlamı yok
  • Mantık cıkarını düşünür , vicdan insanlığını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki tarafada işkence çektiricegine arkadaşına bu durumu paylaşsana

• Yemin ediyorum nikine hiç bakmadan yazını okudum ve otomatikmen kesin bir Türk kızıdır diye aklımdan geçirdim.Neden bu kadar nefret ve kin dolusunuz gerçekten anlamak güç.Normalde toplumda erkekler ve kadınlar birbirine benzerdir.Yani kadın 3 oran kötüyse erkek de 3 oran kötüdür.Ama Türk kızları Türk erkeklerine göre 10.000 kat daha kötüdür.Dünyada tekiz bence.Yazdıklarını hiç beğenmedim.
  • durumu insan gibi izah et. telefona cevap vermemezlik büyük saygısızlık. ayrıca vicdan yapıp istemediğin bir şeye kendini zorlamak da kendine zulüm etmekten başka hiçbir şey değil.
  • Duygusal biriyim ve seni kesinlikle anlamıyorum sen bence kıskanclık yapıyorsun ve benimde arkadaslarım var değisenlerde oldu ama ben bu kadar kafaya takmadım belli ki sen bazı seyleri kıskandığın icin bu kadar düsünüyorsun bence tamamen ergenlik cağındaki kisiler gibi davranıyorsun arkadasına da yazık ve helal olsun o kisiye bunca seye rağmen seni arıyor iste aslında o kisi gercek dostluğu biliyor umarım senle arkadaslığını tamamen keser
  • Sizin dostluk dediğiniz kavram benim için aramaktan çok öte biseydir

• Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Yapılması gereken bu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kendine zıt kız

Sizin dostluk dediğiniz kavram benim için aramaktan çok öte biseydir

Bakın beni tanıyan cevremdeki herkes nasıl dost olduğumu bilir ve değer bilirim ve evet duygusal biriyim ama sen bu duygu karmasası icinde yanlıs adımlar atıyorsun ben sana bir soru sorayım onun oyle davranması seninle ne alakası var sana zararı nedir ?
  • xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Bunun neresinde kin ve nefret gorebildiniz bakış açınız anlamak güç

• Bı zararı var demedimki sadece bazen birileri değiştiğinde ona karşı içiniz soğur istesenizde isitamazsiniz bu noktada yalandan yuzune gülmeye devam edemedim hepsi bu.

Ayrıca evliliğini kiskanmakla uzaktan yakından alakası yok yıllar önce bu konudaki en büyük destekçisi bendim zaten niye herkes kıskanç olmakla yargılıyor üstelik hiç tanımadan anlayamadım

• bosgezeninciragi B kullanıcısına yanıt
    İki dediğinizde de haklısınız ona saygısızlık bana zulm

Farkındayım bunun ama arayıp konuşsam yumsayacagimi bildiğim için hiçbi şey yapmadan bekliyorum sanırım :(

• Arama, yüz yüze konuş mümkünse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syn3rqy S kullanıcısına yanıt
    Duygusuzlukla yargılıyorsunuz ama her gece bunun rüyama girdiğini bir ben bilirim. Bu kadar kesin tabirlerle ahkam kesemessiniz kusura bakmayın duygusal olduğunuzu iddia ediyorsunuz ama uslubunuz tam tersi üzgünüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Kendine zıt kız

Bı zararı var demedimki sadece bazen birileri değiştiğinde ona karşı içiniz soğur istesenizde isitamazsiniz bu noktada yalandan yuzune gülmeye devam edemedim hepsi bu.

Ayrıca evliliğini kiskanmakla uzaktan yakından alakası yok yıllar önce bu konudaki en büyük destekçisi bendim zaten niye herkes kıskanç olmakla yargılıyor üstelik hiç tanımadan anlayamadım

Valla aklı basında bir insanın bunu yapması ilginc ve gülünc ha sen bana deseydin yasım 17 falan derdim ergenlik cağında olur boyle seyler ama aklı basında bazı seyleri test eden gorebilen insan olduğunu varsayıyorum

Birincisi soğuduysan arkadasına bunu belirtirsin güzelce sonucta medeni insanlar konusa konusa anlasabilir rahatsız olduğum huyların var onceden boyle değildin suan ise seni anlayamıyorum diye

İkincisi o evlilik asamasında bazı tavırları değismesi cok normal yeni yeni seyler kesfediyor cünkü evlilik ve normal hayat cok baskadır aradaki farkı anlayamamıssın ve evlilikte her kız bir seylere ozenir kocasını ve kendisini mutlu etmek ister bu gayet doğal

Ücüncüsü buradan bakıldığında kıskanc bir davranıs gorülüyor

• Kendine zıt kız K kullanıcısına yanıt
    durumu izah edersen belki anlayışla karşılayacaktır. sonuçta bu kadar uzun süreli arkadaşlıklar kolay kazanılmıyor.
  • Açık açık sorunlarını ona söyle artık ortak noktamız kalmadı paylaşacak bir şeyimiz kalmadı de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu arkadaşına söyle

• fifti fifti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen çok yanlış gelmişsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.