Şimdi Ara

Mantıklı insanın harcı değildir ki zaten aşık olmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazdıklarını gayet yavaş biçimde ve anlayarak okudum. Kesinlikle emin olarak söylüyorum ki; kız iyi bir insan değil. Hamuru bozuk, çirkef ve gaddar. Onun da sana olan alışmışlığı sonucu karşılıklı olarak birbirinizden kopamamanız durumu mevcut anladığım kadarıyla. Ama ağırlıklı olarak alışmışlık durumu bu, sevgi veya aşk değil. Senin verdiğin her türlü taviz ve ona olan bağlılığını hissettirmen durumunda bilinçli olarak seni daha da yıpratıp daha da duygularını sömürerek resmen köle gibi bir duruma sokacaktır. İstersen deneyebilirsin. Kişiliğinin bozulmasına, duygularının dengesizleşmesine, kendine olan özgüveninin yıpranmasına, kendinden nefret etmene kadar her türlü kötü olaya sebebiyet verir.

Aşk acısı gerçekten zor. Ama ilk başta hiç bitmeyecekmiş gibi gelen karın ağrıları, uykusuzluklar bile tamamen fizyolojik. Bir şekilde unutacaksın. İradene hakim ol, kesinlikle uzatmadan bitir.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeline -- 7 Kasım 2020; 16:0:56 >
  • okuyacağım
  • dostum aynı yaşlarda sayılırız bu zamana kadar benimde iyi niyetim çok suistimal edildi güvenimi kazanan insanlar fırsatını bulunca kelek attılar aynı tip hatunlarla uğraştım çok zaman yitirdim ama biz değişemeyiz kardeşim dediğin gibi değişemeyiz. yanlış hatunlara denk gelmemizi şanssızlığımıza bağlıyorum herşeyde vardır bir hayır illaki kısmetimizde gönlümüze göre bir hatun bizi bekliyor. herşeye rağmen herkesi aynı kefeye koymamak gerekir ve güvenmemekte lazım tabiki. bana sorarsan senin ilişkin sağlıklı bir ilişki değil kardeşim. senin için ne kadar zor olduğunu az çok anlayabiliyorum ama bu ilişki seni yıprattığı gibi zamanda kaybettiriyo bence. artı olarak senden 4 yaş büyük bir hatun seni parmağında oynatır helede seviyorsan ve herşey bir alternatife bakabilir. üzülerek söylüyorum böyle oluyo çünkü. bu arada birşey dikkatimi çekti üslubunu çok benzettim kendime. sağlıcakla kal...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.