Şimdi Ara

Manuel Fernandes bizim kadroda olmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metalheadjm

Arkadaşım bizim hedefimiz büyük, bundan sonra sneijder gibi top-class yabancılara odaklanacağız. Fernandes, batalla, grosicki, lualua, kuyt vs vs gibi ikinci sınıf topçularla işimiz yok.

Kuyt?2.sınıf?Sene başı siz de talip olmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam.Fenere gelince 2.sınıf oldu anlaşılan.Yani sırf rakibinizde oynuyor diye oyuncuyu karalıyorsunuz ya onu anlamıyorum.

Bu arada sene başı biz teklif yapmamışmıydık Gs ne ara teklif yapmış?Bilmiyordum

Fernandes,Gs'de olmaz gibi.Belki Hamit'i keserse olur ama kontenjan sıkıntısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Böyle küçük futbolcularla işiniz olmaz sizin, C.Ronaldo ve Messi ilk hedef olmalı.

Aynen öyle. Hergün Real Madrid , Schalke yle oynadığımız için. İBB ile oynasak her gün tamam alınır ama...
  • tamam yetenek ve teknik olarak xabi alonsodan felan belki daha iyi ama çok sorunlu biri.. eğer sorun yaratmayacağını bilsem ve bana sorsalarki; ''xabi mi fernandesmi?'' diye düşünmeden fernandes derim ama mevcut durumda xabi gibi bir isim daha iyi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Böyle küçük futbolcularla işiniz olmaz sizin, C.Ronaldo ve Messi ilk hedef olmalı.

Aynen öyle. Hergün Real Madrid , Schalke yle oynadığımız için. İBB ile oynasak her gün tamam alınır ama...

Öyle tabi. Sizi bu lig kesmez, La Liga'ya transferiniz şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

quote:

Arkadaşım bizim hedefimiz büyük, bundan sonra sneijder gibi top-class yabancılara odaklanacağız. Fernandes, batalla, grosicki, lualua, kuyt vs vs gibi ikinci sınıf topçularla işimiz yok.

Kuyt?2.sınıf?Sene başı siz de talip olmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam.Fenere gelince 2.sınıf oldu anlaşılan.Yani sırf rakibinizde oynuyor diye oyuncuyu karalıyorsunuz ya onu anlamıyorum.

Bu arada sene başı biz teklif yapmamışmıydık Gs ne ara teklif yapmış?Bilmiyordum

Fernandes,Gs'de olmaz gibi.Belki Hamit'i keserse olur ama kontenjan sıkıntısı olur.

O hep öyle olur.. Senin delicesine istediğin bir oyuncu eğer rakip takıma gelirse çöp olur. Çoğu oyuncu öyle oldu. Alex, Hagi, Anelka, R.Carlos, Sneijder, Drogba ve niceleri.

O yüzden böyle söylemlere tepki göstermeyip tamam deyip geçmek lazım.

Diğer yandan Fernandes Galatasaray'ın almak isteyeceği son oyuncu olmalıdır. Takımın eksikleri ve yabancı kontenjanının ne olduğu belli. Alınabilecek bütün yerli kalbur üstü oyuncuların peşinden gidilmeli kritik noktalara da deneyimli yabancı takviyesi yapılmalı.

Defansa bir tane solbek, bir tane de lider stoper gerekli. Dany'nin son zamanlardaki performansı beklenenin üzerine olduğu için bu durum pek kolay olmayacak. Ancak Riera yerine kesinlikle bir solbek alınmalı.

Ayrıca Melo'nun durumu da kesin değil. Onun yeri oynanan sistem içinde çok hayati bir yer ve hatasız oynanması gereken bir mevki. O yüzden yabancı olması şart.

Kısaca takım bu transfer döneminde defansif takviyeler yapmalı. Ofans anlamında zaten yeterince güçlüyüz.

• sorunlu diyorsunuz da adamin ne sorun cikardigini gordunuz ki? melo daha sorunlu bir oyuncu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

quote:

O hep öyle olur.. Senin delicesine istediğin bir oyuncu eğer rakip takıma gelirse çöp olur. Çoğu oyuncu öyle oldu. Alex, Hagi, Anelka, R.Carlos, Sneijder, Drogba ve niceleri.

O yüzden böyle söylemlere tepki göstermeyip tamam deyip geçmek lazım.

Diğer yandan Fernandes Galatasaray'ın almak isteyeceği son oyuncu olmalıdır. Takımın eksikleri ve yabancı kontenjanının ne olduğu belli. Alınabilecek bütün yerli kalbur üstü oyuncuların peşinden gidilmeli kritik noktalara da deneyimli yabancı takviyesi yapılmalı.

Defansa bir tane solbek, bir tane de lider stoper gerekli. Dany'nin son zamanlardaki performansı beklenenin üzerine olduğu için bu durum pek kolay olmayacak. Ancak Riera yerine kesinlikle bir solbek alınmalı.

Ayrıca Melo'nun durumu da kesin değil. Onun yeri oynanan sistem içinde çok hayati bir yer ve hatasız oynanması gereken bir mevki. O yüzden yabancı olması şart.

Kısaca takım bu transfer döneminde defansif takviyeler yapmalı. Ofans anlamında zaten yeterince güçlüyüz.

Ahkam kesmek istemem ama bende Gs'nin eksiklerini sizin gibi görüyorum ve bu basında çıkan ofansif karakterli oyuncuların transfer olacağı haberini anlamıyorum.Atıyorum Gs,Gervinho'yu aldı nerede oynatacak ki?Gs şu an iyi kötü bir sistem oturttu.Yeni sisteme mi geçmeye çalışacak?İstikrar olarak sıkıntı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

sorunlu diyorsunuz da adamin ne sorun cikardigini gordunuz ki? melo daha sorunlu bir oyuncu.

http://skorer.milliyet.com.tr/fernandes-barda-kavga-etti-/besiktas/detay/1684407/default.htm

http://www.fanatik.com.tr/gokhan-suzenle-fernandes-kavga-etti_3_Detail_33_292659.htm

Bu ve buna benzer birçok bar haberi bulurum ki kaç kez kameralara yakalandı bardan çıkarken.

Sen bana Melo'nun Riera dışında bir tane kavgasını göstersene ? Hadi onu bulamazsın bana bir tane gece kulübünden ya da bardan çıkarken ki resmini bulabilirmisin ? Adam tam Türk aile babası gibi herşeyi ailesiyle yapıyor ki bilirsin Brezilyalılar için aile kutsaldır deli gibi bağımlılardır...

• yorumlara bak arkadaş egolar tavan yapmış
  • Arkdaşlar her maç Elazığspora karşı oynasak alınabilir ama. Devler liginde mücadele ediyoruz. Şeyinin keyfine göre oynayan oyuncuya ıhıtyacımız yok
  • Sneijder varken Fernandes ne alaka?
  • quote:

quote:

Sene başında amrabata da teklif yaptık. Bu amrabat iyi oyuncu anlamına gelmiyor. Mesajımda alınganlık yapacak hiçbir şey yok.

Messi, ronaldo vs bunlar süperstarlardır.
    Sneijder, ribery, rooney vs adamlar da top class futbolculardır.
    Bunların bir ya da iki altı da kuyt gibi futbolcular.
    Kuyt kötü demedim artık daha yukarıyı hedeflemeliyiz dedim.

• quote:

quote:

quote:

Sene başında amrabata da teklif yaptık. Bu amrabat iyi oyuncu anlamına gelmiyor. Mesajımda alınganlık yapacak hiçbir şey yok.

Messi, ronaldo vs bunlar süperstarlardır.
    Sneijder, ribery, rooney vs adamlar da top class futbolculardır.
    Bunların bir ya da iki altı da kuyt gibi futbolcular.
    Kuyt kötü demedim artık daha yukarıyı hedeflemeliyiz dedim.

İlk mesajınızdan Kuyt'ı Grosicki,Batalla,LuaLua ile aynı seviyede gördüğünüz anlamını çıkardım.Sitemim ondandı.

Şimdiki mesajınızda dediğinize hak veriyorum.Ama ülkemize o seviyede futbolcular gelmesi çok zor.O yüzden Kuyt sınıfındaki futbolcuları hedef olarak seçip onları getirtmek daha realist bir bakış açısı olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

sorunlu diyorsunuz da adamin ne sorun cikardigini gordunuz ki? melo daha sorunlu bir oyuncu.

http://skorer.milliyet.com.tr/fernandes-barda-kavga-etti-/besiktas/detay/1684407/default.htm

http://www.fanatik.com.tr/gokhan-suzenle-fernandes-kavga-etti_3_Detail_33_292659.htm

Bu ve buna benzer birçok bar haberi bulurum ki kaç kez kameralara yakalandı bardan çıkarken.

Sen bana Melo'nun Riera dışında bir tane kavgasını göstersene ? Hadi onu bulamazsın bana bir tane gece kulübünden ya da bardan çıkarken ki resmini bulabilirmisin ? Adam tam Türk aile babası gibi herşeyi ailesiyle yapıyor ki bilirsin Brezilyalılar için aile kutsaldır deli gibi bağımlılardır...

Bir insanın bardan çıkarken görüntülenmesi haberin sallama olma olasılığını kesinleştiriyor yani bu haberileiri kübümüz yalan olduğunu söylemekten sıkıldı adamlar sıkılmadı haber yapmaktan melo evli bir insan yani barla belki eşi ile gitmenin dışında işi pek olmuyordur fernandes bekar birisi bara gitmesi sana sorunlu geliyorsa bişey diyemem enteresen bi yorumun olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: viaypi

sezon başında beşiktaşla anlaşamamıştık verdiğimiz 7 milyon euro yu az bulmuşlardı şimdi daha uyguna alınabilir Manuel Fernandes almanın tam zamanı bize de çok faydası olur.

Sezon başında Quaresma'yı istemiştiniz. Portekizlileri karıştırmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selates

quote:

Orijinalden alıntı: viaypi

sezon başında beşiktaşla anlaşamamıştık verdiğimiz 7 milyon euro yu az bulmuşlardı şimdi daha uyguna alınabilir Manuel Fernandes almanın tam zamanı bize de çok faydası olur.

Sezon başında Quaresma'yı istemiştiniz. Portekizlileri karıştırmışsın.

burda bir haber var ama ne kadar doğru bilmiyorum.

http://www.stargazete.com/transfer/galatasaraydan-besiktasa-muthis-teklif/haber-647574

• Beşiktaş Fernandes'i bize satmaz, kaldı ki bizde Fernandes'e talip olmayız. Bu kadar basit.
  • Bak ben neye göre örnek verdim ? Arkadaş orda Melo'ya sallamış sorunlu diye, bende örnek verdim Gökhan Süzenle kavga olayını, daha da fazlası olarak barda kavga olayı var, bu haber sallama değil bizzat görülmüş bilinen birşey gazete yazdığı için söylemiyorum. Zaten Valencia'dan gönderilme nedenlerinin en başında gece hayatına düşkünlüğü var. Ek olarak biraz balık hafızalısınız galiba, Guti ve Fernandes idmana alkollü geldiği için kadro dışı kaldırlar ve kulüp inkar etmedi bu durumu.Üstüne Carvalhalda söyledi neden kadro dışı kaldıklarını. Diyeceğim odur ki ben kimsenin gece hayatına birşey demiyorum Arda konusunda da söyledim tabi gidecek eylenecek ama iş sahadaki performansına yansırsa ben orda ses çıkartırım...
  • Yedek kulübesinden başlayalım bence de.
    Sonuçta Selçuk'a bir şey olursa, yerine girer, Kupa maçlarında oynar..
  • şuan ligimizin en formda oyuncularından. oynadığı futbol ile büyük takımların kadrolarına çok rahat girebilecek potansiyeli var. ferdiyi eleştirmek bence çok saçma. eleştiren arkadaşlar beşiktaşın maçlarını izliyorlar mı merak ediyorum doğrusu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.