Şimdi Ara

MAPLE STORY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
6.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw Beyler Kimse mi Maplesea da oynamıo :( ben ordaım hata yaptım orda açmakla ama olsun level 31 wizardım war bi tane :) bi ara maple storynin doum gününde event wardı ondan düşen itemler o zaman 100k dı şimdi 500k
    manyaq para yapıom :P
  • sen yine kur sitesi nexon.net burdan maple sory i seç
  • oyun bedava demi?
  • genel olarak bedava ama bazı kıyafetler ve saç tipi falan paralı...
  • screenshotslara bakmıştım hiç gğüzel deilwww.mmorpg.com dan gamelist girin online oyunların neredeyse hepsini gösteriyo
  • Güzel oyun arkadaşım.Rahatlıkla oynayabilirsin.Eğlencelik bir oyun ama biraz karışık gelebilir.
  • Windia da açın 31 f/p wizardım var adı Holdron whis atarsınız konusuruz
  • MapleStory? Hilesi en çok bulunan oyun.. kesinlikle hemen her sitede bu oyunun çalışan hilesi oluyor 3-4 tane görüntüler desen berbat oynanabilirliği bile yok + laga giriyo!! Bu oyunu sevenler bi trickster oynasın bence.. ne lag ne hile , ragnarokumsu & kontroller ve oyunu kavraması rahat..
  • global serverdan indirimmi bi cvp verin ona GÖRE İNDİRCEM
  • en sağda EUROPE var ordan indir üyeliğinide al serverınıda indirince seçersin
    şahsen ben şu an indiriyorum daha önceden üyeliğim vardı yeniden başlıcam oynamaya
  • europe eziq gelin global a
  • globali indirmişim ztn bide class change nerden etcez lvl 10 dami bowman olcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

globali indirmişim ztn bide class change nerden etcez lvl 10 dami bowman olcam

Meslek seçme olayıda warrior için lvl 10 da 35 str ile gidip sitting bull la konuşacan (perion da). Archer için ise lvl 10 da 25 dex ile henesys deki Athena Fierce konusuyorsun. Thief içinse lvl 10 da 25 dex ile kerning city deki dark lord la konuşuyorsun. Magician için ise lvl 8 de 20 int ile Ellinia daki Really old la konuşuyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

globali indirmişim ztn bide class change nerden etcez lvl 10 dami bowman olcam

henesys de olacaksın bowman için char oluştururken luk ve int i en düşük yapmaya çalış en kötü onlar 5-4 olsun. 4-4 te olabilir ama onun için baya uğraşman gerek. Benim var lvl40 crossbowman int-luk 4-4 ve şu an çok iyi. bitane daha vardı onu lvl37 de bıraktım. int ve luku çok yüksekti.

Bu arada globan khainideyim
  • http://www.flash-game.net/game/1047/maple-story.html

burda flash oynunu buldum. gerçeğiyle alakası olmasada idare eder:D
  • grafikleri güsel degil
  • bazı grafik hataları var ama buda oyunun hızlı yüklenmesini sağlıyo kore sürümünde bu hatalar yokmuş.blobal de var ama oynuyacaksanız bellocan da açın tur var biraz ama bazılarıda bıraktı ben lwl 29 magician ım. ardaşlar var 79 lwl ice/lighting mage si var. yani gelin para yönünden falan sıkıntınız olmas. bölüm=bellocan
    isim=MelekOrMage
    lwl= 29 şimdilik.
    bide unutmadan globalde oynayın europada deil!11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes2828 -- 1 Mayıs 2007; 20:53:09 >
  • yaw cleric ne bandit ne

bende oynuoma am sadece amge var archer var warior var thief var
  • lwl 30 olunca 2. mesleğini seçion mageler wizard= ice/lighting-fire/poison veya cleric oluyo...böle işte 70. oluncada 3. meslek seçiliyor:D
  • kardesler benim europeda bi karakter var lvl 23 magician ismi YARGI eger sizlerde oynicaksanaz soleyin beraber bisiler yapalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.