Beyler mage me Valkyre aldım sizce hangi özelliği bassam daha iyi olur ben def diye düşünüyorum.Sizin görüşleriniz nedir?
Exp Kascaksan Hp Derim Ama Pk Yapacam Diyorsan Defance Bas
Lw Kaç Andreammi Czmi Onuda Belirt
ardream için helmet def armor hp ex için hp
magede elbette hp basıcaksın defans basma boşa gider
O zaman hp basılı alacağım çünkü exp kasacam yorumlarınız için saolun.
Tabikide hp def. o kadar işe yaramıo...
Manyadınız mı siz.Asaslar gelcek 1k çakıcak.Eziksin diye peşini bırakmayacak sonra.Def bas 900 vursun sağlam zannetsin.
Kardeş walkyler kac def verio ve adam exp kasıcam dio
Lw ına ve Pet olup olmadiğina bağli.
Eğer pet sen hp az olcak. Def ime güwenirim diorsan Hp bas. Eğer paper san def bas.
Exp kasıcak san ve yatmam diorsan Exp bas
quote:
Orjinalden alıntı: EqArTiN
Manyadınız mı siz.Asaslar gelcek 1k çakıcak.Eziksin diye peşini bırakmayacak sonra.Def bas 900 vursun sağlam zannetsin.
hee adamda dcek
ben şu mageye 1000 vurdum çok ezik full bunu kesiyim dibinden ayrılmıyım hatta arkadaşlara haber veriyim beraber kovalarız
diğerine 900 vurdum oha ne kadar sağlammış 100 damage az yedi bununla hiç uğraşmıyım en iyisi tank bu zaten
quote:
Orjinalden alıntı: EqArTiN
hic gülecegim yoktu
mage kolay yatan bi jobdur o yüzden sağlam itemim war diyosan (İron set vs.) o zman hp basmanı öneririm . defansım cokkk az diyosan tabikide defans bas
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme