Şimdi Ara

Marantz 1601 vs denon 1911 vs pioneer 921

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu üçü arasında sinema için hangisini önerirsiniz...pioneer 520 sattım, bu amfiden birini alacagım yarın...hangisini tevsiye edersniz...ses performansı açısından, ekstra özellikler, internet vs vs benim için önemli değil...

• 921 her açıdan memnun eder.
    Diğerlerini denemediğim için yorum yapamıycam.
  • Denon
  • Pioneer 921 ile Denon 1911 arasında çok fazla bir fark yok. Birbirine çok yakın iki amfi.
    Pioneer in network ve internet radyo artısı var. Bunlarda sizin için önemli değilmiş.

Hangisi bütçenize uygunsa yada hangi markaya sempatiniz varsa o amfiyi tercih edebilirsiniz.
    VSX-520 den sonra ikiside sizi memnun edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 921 in Denonda karşılığı 1912 olmalı.. Eğer 1911 ise pioneer daha güncel.
  • uygun bir f,yata marantz 1603 buldum ve onu aldım...yorum yapan arkadaslara tesekkür ederim..bugun teslim alıp kuracam inşallah, ıvır zıvır özellikleri kullanmayacagım ama fiyat uygun olunca, birde marantz a güvendigimden aldım...insallah memnun kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozes

uygun bir f,yata marantz 1603 buldum ve onu aldım...yorum yapan arkadaslara tesekkür ederim..bugun teslim alıp kuracam inşallah, ıvır zıvır özellikleri kullanmayacagım ama fiyat uygun olunca, birde marantz a güvendigimden aldım...insallah memnun kalırım

NERDEN BULDUNUZ ACABA UYGUN DERKEN KACA ALDINIZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.