Şimdi Ara

Maraş, sivas Karabük ordu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam 4,5,6dan pek tanıdığım yok bir şey diyemem o konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahramanmaraşlı olarak,
    Avm ve üniversite şehrin nerdeyse iki ucunda.Avm dışında caddesi var alışveriş yapabileceğin.Kapalı çarşı vs var.Üniversitenin bulunduğu taraf şehrin gelişen yüzü,yeni binalar,kafeler,kolejler vs hep o tarafta kalıyor.Yani sen maraşa gelirsen çarşıya uğramadığın sürece ağırlıklı olarak gelişen tarafta yani şehrin batısında takılırsın.

Üni eğitimini bilmiyorum ancak geçen sene geziye gittiğim kadarıyla şunu diyebilirim ki tıp fakültesi hastanesi var ancak teorik bilgileri öğrenebileceğiniz sınıfların olduğu binası inşaat halindeydi.Bitmemiştir herhalde daha,malum virüs falan geldi.İnşaat durmuştur diye düşünüyorum.
    Teorik bilgiler için farklı fakültelerin binasını kullanmanız dışında gördüğüm diğer sorun ise binaların birbirine çok da yakın olmamasıydı.Biz kampüs içi otobüs ile gezdik her yeri.Düzensiz bir alana sahip,göze hitap etmiyor gibiydi bence.

Bir de aramızda kalsın bi şehir efsanesi var.Birkaç kişiden duydum bunu,onun için yazıyorum.Yaşlı hastalar öldükten sonra üstünde deney yapıp cenazeyi öyle veriyorlar diyen var.Biri annesini ziyarete gittiğinde buz gibi olduğunu ve morardığını 1 hafta sonra öldüğünü haber verdiklerini söyledi.Bilmiyorum,ne kadar doğru ya da doğru olabilir mi.Benim inanasım gelmese de böyle düşünenlerin olduğu bir şehre gelmiş olursun maraş yazarsan fdhgasdfhgas

Yine de tüm halkı kötülemek istemiyorum.Her yerde olduğu gibi iyisi de var kötüsü de var.Havası sivastan güzeldir bence.Ama ben olsam şehir olarak önceliği orduya verirdim.

• hukukenmezun kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Ordu uzak kaciyor adanada yasiyorum. Maras ya da Sivas yazacagim ailem yakin olmasi sebebiyle Maraş istiyor. Ben araştırınca Sivas'ın çok daha köklü ve sosyal anlamda marasa göre daha gelismis olduğunu gördüm . Tıp kulüpleri vs cok daha gelismis ve geleneksellesmis gezileri vs var. Marasta sosyallik cok az anladığım kadarıyla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yer olarak nasil yani hocam

• yalila Y kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi bir arkadaş ortamı kurarsanız maraşta gezecek müze,bol bol piknik alanı ve doğal güzellik,eğlenecek extrem park,kayak merkezi,takılacak kafe elbette var.Sivas şehir olarak daha gelişmiş olabilir bilmiyorum.Tıp kulüpleri hakkında da bir şey diyemem malum sadece geziye katıldığım kadarıyla biliyorum üniversiteyi.
  • hukukenmezun kullanıcısına yanıt
    Eğitim olarak baktığımda ise sivasta 104 prof marasta 34 prof var. Cok kararsiz kaldım. Sivas 30u gecgin senedir var maras 15 yıllık ortalama

Sivasta okuyan biriyle konuşun isterseniz,o sivası daha iyi anlatır belki.Prof sayıları da baya iyiymiş bu arada hiç beklemezdim.
  • Ordu nun kampüsü bana çok güzel geldi hocam ben olsam ilk sırada Ordu yu yazardım
    1-Eğitim kalitesinde sıkıntı yok hocaları çoğu prof işinde tecrübeli kişiler sınıf geçmesi zor mu çalışmana bağlı 250 kişiden 50 si kalır 50 si finalsiz geçer geriside finalle geçer belki zorluğu hakkında izlenim verebilr bu bilgi.
    2-Kampüsü Türkiyenin en büyük kampüslerinden ama içi çok dolu diyemem eski bir üniversite olmasından dolayı fakülte binaları genel olarak eski .Tıp fakültesi derslik olarak 2 kısımdan oluşuyor temel bilimler 1 2 3 kampüsün daha iç kısımlarında 4 5 için ise hastanenin yanında derslik binası var.Derslikler amfi şeklinde 300 kişilik kapasite var.Teknin olarak yeterli diyebilirim fakülte maket labaratuvar imkanları ve kadavra olarak.4 kadavra var.Ayrıca fakülte içinde kantin var oturma yerleri var.
    Kampüsün sosyal imkanları olarak bolca kafe ve restorant var kaliteli yerler olduğunu söyelebilirim özellikle 2 sene içinde güzel yerler açıldı.
    3-Kyk yurtları kampüse çok yakın 10 dk yürüme mesafesinde(erkekler için) yurtlar yeni ve 3 kişilik.Banyo tuvalet odaların içinde.Kızlar da yine üniversiteye yakın ama yürüme mesafesinde değil onun için kampüs ring otobüsleri var 5 dk bi üni içinden tur atıyorlar.Kız yurtlarıda geçen sene yeni açıldı.
    4-Üni şehrin girişinde ve merkeze kısmen uzak diyebiliriz ama ulaşım çok kolay sürekli merkeze otobüsler kalkıyor otobüslerin ana durağı üni içinde oyüzden ulaşımda sıkıntı yok şehirden bineceğin otobüslerin hepside son durak olarak üniye geliyor zaten.Otobüsle şehir merkezi arası 10-15 dk arası.
    5-Sosyal ortam kafeler ve Avm den ibaret diyebilirim bolca kafe var ve kaliteli diyebilir Avm de Sturbucks var.Şehir olarak tipik Anadolu şehrinin bi tık üstü diyebilirz çok büyük bir şehir değil çok vasatta değil ayrıca kışları baya soğuk olur.Çok aşırı sosyalliği seven biri için Sivas sıkabilir ama standart bir anlayışa sahipseniz Sivas üzmez

Hocam ben de Adana'dayım.Hatay tıp hakkında ne düşünüyorsunuz eğitim kalitesi vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9C3390505

Hocam ben de Adana'dayım.Hatay tıp hakkında ne düşünüyorsunuz eğitim kalitesi vs?
    Şehirden 40-50 dk mesafede olduğunu ve kampüslerinin çok iyi olmadığını duydum bizim fakültede okuyan hataylılardan

• ösymdekituvaletpompası kullanıcısına yanıt
    x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDDD9339F -- 6 Nisan 2021; 17:0:17 >
  • Hocam sivaslıyım insanını sevmem ama şehir güzel ve büyük gezilecek çok yer var diyebilirim tarihi olarak sivas yaz derim
    Maraşta güzel şehir orayı da gidip gördüm hoş bence üni den haberim yok ama
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.